-
Pozdrav, nova sam ovdje pa neke odgovore sam nasla neke i ne... Pa evo mog problema... Od 16godine imam policisticne jajnike... Redovni pregledi i vadjenje krvi.. Drzala sam ih podckontrolom... Same od sebe pucaju, najcesce u vrijeme menstruacije koja onda traje po 11dana..neredoviti ciklusi od prve menstruacije sa 13godina..sama sam odbila piti bilo kakve kontracepcijske pilule za njihovo ljecenje... Iskljucivo cajevi.. Regulacija prehrane.. Od simptoma samo dlakavost koju sadavec duze drzim pod kontrolom i potkozni pristevi u predjelu brade.. Lice cisto vec duze.. Imala sam prevled u 3.mjesecu gdje su ciste vidljive i dalje.. Menstruaciju tada nisam imala od 13.1...ginekologica propisala duphastone... Dok sam ja otisla po njih menga dosla sama... Muz i ja smosada poceli raditi a djetetu.. Bez neke moje pretjerane uvjerenosti da cu ostati trudna s obzirom na moje stanje s jajnicima.... Zadnja menstruacija je bila 19.3. Imali smo odnose u vrijeme ovulacije... Vec 3dana imam glavobolje.blage grceve... Jako veliku pospanost...razdrazljivost.. smanjenu zelju za hranom.... Po kalendaru koji imam menstruacija bi trebala doci 23.4....inace u pmsu bi samo jela.. Bolova nemam nikakvih.... Pospana nikad nisam... Razdrazljiva uvijek... Znaci trudnoce ili?? Hvala