-
Crespine gel za koljeno
Mama je dobila preporuku od dr Jelića sa Šalate za korištenje ovog gela umjesto operacije koljena/artroza/.Ne bi joj bio problem kupiti ga, iako nije jeftin /dr ga preporuca kupiti u firmi Biorefleks/ali nas zanima njegov stvarni ucinak-da li imate iskustva s istim? Koliko sam shvatila injektiranje gela provodi se u bolnici.
-
Nemam iskustva s gelom, ali moja mama ima isti problem s koljenom i trenutno prima injekcije kortikosteroida, zapravo primila je 3 injekcije. Ne vidim neko poboljšanje, pa me zanima i ova mogućnost.
Koje simptome ima tvoja mama?
Moja šepa, hoda sa štapom, boli je iako ona kaže da to nije klasična bol, već neko zatezanje, pa je onda peče list i cjecanica, po noći je isto boli..uglavnom, muči se dosta.
-
Ne koristi štap, ali isto šepa i boli je koljeno. Imala je stajaći posao cijeli radni vijek /stomatolog/. Sada ima 74 godine. Ma nije nam problem kupiti taj gel kad bi znali je li učinkovit... nekak mi je sumnjivo da je upućena kupiti lijek u baš tu trgovinu a u Austriji primjerice u ljekarni pojma nemaju o istome.
-
http://biorefleks.com/about#/Products/
evo tu je link. ima preporuku za ovaj gel crespine + .
Last edited by andream; 11.04.2017 at 10:41.
-
Proguglaj Synocrom ili Hyalgan, to je ista vrsta terapije.
-
Poslije takve terapije, pacijenti su obicno mirni 3-5 godina, neki i dulje.
-
Baš sam mami spomenula to danas, njoj te kortikosteroidne injekcije i nisu puno pomogle.
Bilo bi dobro da se javi netko s iskustvom iz prve, druge ruke..
To je muka od života, barem mojoj mami...ona je napola invalid.
-
Da, i mene zanimaju baš iskustva.
Ovaj gel crespine košta oko 1800 kn, što i nije baš malo, ali nije nam bitna cijena ako je učinkovit i neće trebati operaciju koja je za sada opcija.
-
Je li taj gel u biti botox? Ili?
Last edited by Sani1612; 12.04.2017 at 21:06.
-
Postoji baš tema na forum.hr o iskustvima.
Kad pročitaš sve, vidiš da nema garancije uopće...kao i s kortićima, čitala sam da su neki mirni mjesecima poslije a evo mojoj mami nije uopće pomoglo.
Njoj uopće nisu predložili operaciju, niti jedan liječnik, a prošla je 4 specijalista - 3 ortopeda i 1 fizijatra, i svi su rekli da nije još vrijeme za operaciju a ona se toga i panično boji.
Ide svakih 6 mjeseci na fizikalnu u Naftalan, ide po potrebi na dodatne vježbe privatno i na jesen planira u Daruvarske toplice jer ih hvale na sva usta. Krpa se sa svime i svačime ali sve je to slaba pomoć nažalost.
-
Napisala sam post al ga ne vidim... pitala bi da li netko ima novija iskustva sa Crespine gelom, koliko pomaze?