-
S obzirom da ću i ja na Merkur, Fidji hvala ti na ovom izvještaju. Htjela sam na tečaj jer je MM pristao ići samnom na porod, ali kako sam sad na mirovanju od tečaja ništa. Ali svejedno ću inzistirati da MM bude prisutan, strašno mi je bitna njegova podrška i prisutnost tamo. Ne trebam ga da me masira ili da me usmjerava na disanje, to sam već usvojila i prošla sama prvi put. Ionako te polegnu na onaj grozni stol od vremena Austro- Ugarske, inzistiraju da ležiš na lijevom poluboku :shock: s prikopčanim CTG-om i zapravo cijelo vrijeme buljiš u one zelene pločice. Tu i tamo netko od osoblja dođe i virne, pa ode. Ja ne mogu ležati na lijevom poluboku jer mi je kralježnica oštećena u lumbalnom dijelu i to me bolilo, a ne trudovi. Zato sam se izderačila na babicu da ću ja biti na lijevom boku i da meni i bebi tako paše. Šivanje nakon epi mi je obavila dr. Zmijanec i mogu samo reći da je MM poslije komentirao da je to vrhunski napravljeno
. Sam porod mi nije bio neko traumatično iskustvo, ali zato poslije boravak na odjelu je bio ravan konc-logoru. Sada se mislim svaditi sa svim i svakim ukoliko meni i bebi ne omoguće sva prava koja pacijent treba imati. Malog su mi donijeli tek 3. dan, a dotad je primao infuziju i bio odvojen od mene, a nisu mi htjeli reći zašto. Tek 5. dan kad sam rekla da ja i beba idemo doma na vlastitu odgovornost, neonatologica mi je priznala da su mu kod poroda slomili ključnu kost, :shock: pa da je zato 3 dana bio odvojen od mene.
E sad kad im dođem, ima da titraju, znam što mogu očekivati i spremam se za bitku. Starija sam 7 godina nego prije, a o iskustvu da ne govorim, u međuvremenu mi je i jezičina savršeno proradila, pa ćemo vidjeti tko će biti jači. Cure ići tamo roditi to je fight za nas i bebice! 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma