Melanija da ti ne živiš u našoj zgradi???
Potpuno ista situacija ti je i kod nas. Predstavnik stanara nam je totalno nezainteresiran tip koji u 6 godina "svoje vladavine" nije sazvao niti jedan sastanak stanara. Kad god smo ga pitali kada će se održati sastanak uvijek je rekao uskoro. To "uskoro" se otezalo neke dvije godine sve dok MM i ja nismo pukli i sami sazvali sastanak stanara, sustanari oduševljeni došli i dogovorili konačno neke radove u zgradi jer nam hodnik nije krečen nekih 30-tak godina ako ne i više. :shock: No predstavnik stanara nije se udostojio niti nazvati upravitelja zgrade, a kamoli i prikupio ponude za krečenje i portafone (naime on je u prizemlju tako da "ne vidi" katastrofu od stubišta i polupane prozore niti mu fali portafon, dok mi s 4 kata svako malo s djetetom trčimo čim neko pozvoni na vrata). Tako je bilo još nekih godinu dana dok ja nisam pukla nazvala upraviteljicu zgrade u GSK-u i pozvala ženu na kavu. Žena je ostala :shock: i rekla da je u životu vidjela samo jedno tako zapušteno stubište, preporučila nam radnike i majstore za portafone i krečenje, ja prikupila ponude i danas je sastanak stanara pa ako se sustanari slože u ponedjeljak se kreće s radovima. Moram napomenuti da se s nikim nismo svađali, sustanari su oduševljeni jer već 2 tjedna okolo lobiram za uređenje stubišta i svima se sviđa ideja da se konačno nešto napravi, a predstavnik stanara oduševljen jer ništa nije morao raditi jer smo MM i ja odradili sav njegov posao. Vuk sit a ovce cijele.