Ajmo sad svi duboko disati i brojati do 10 prije nego tipkamo![]()
Ajmo sad svi duboko disati i brojati do 10 prije nego tipkamo![]()
Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 20.04.2017. at 14:39
evo edita iskreno,
nije mi jasno kako žensko čeljade od 39 godina može reći
da ne želi djecu, želi slobodan seks,
ali ne želi kontracepciju, a želi krvnu pretragu koja će joj pokazati koliko je plodna
i onda se osloniti na to sve skupa.
pa to je živi kupus.
pa eto, ako si osoblje foruma onda ovu temu slobodno izbriši ako vas smeta.
ja ne mislim pisati po ostalim temama na forumu, pa možeš slobodno izbrisati i moj trolovski nick i zapamtiti IP da se slučajno ne bi registrirala i pod drugim trolovskim imenom.
I to jos diskutira s nama, umjesto sa svojim ginekologom / ginekologinjom.
nisam nigdje napisala da ne želim kontracepciju.
koristim ju jer bi inače već davno ostala trudna.
napisala sam da ne želim savjete o podvezivanju jajovoda jer mi to ne treba.
i nisam napisala da bih se oslanjala samo na rezultate pretrage, a ostalo sam već objasnila pa da se ne ponavljam jer stvarno nema smisla.
hvala, ali neću mijenjati svoju kontracepciju, ne treba mi savjet o tome.
pitala sam samo za pretrage, po tisućiti put.
ma daaaj, dosla si, pitala, dobila odgovore i savjete bez osuda, onda si pocela birati odgovore kakve zelis a kakve ne zelis, onda si se pocela zgrazati nad tudjim odabirima, sad jos i provociras o broju postova ili tema na forumu koji je nas vec godinama
nisi bas neki fin gost
inace, sto se statistike i utjehe u postocima tice, ja volim onu:
if you torture the data enough, it will confess
Posljednje uređivanje od summer : 20.04.2017. at 15:00
pa ak mene netko provocira da sam trol s viškom vremena, onda valjda smijem uzvratiti?
Ja mislim da bi sve trebale izraziti podršku editi u namjeri da nikada ali nikada ne ima djecu![]()
Eto.
To sam zeljela napisati odmah ali nisam. Citajuci te piz***je i zadiranja i zgrozavanja nad tudim izborima odlucih se pa kome pravo kome krivo.
pa, možda je ženi pun k*, cijeli život se hebe s kontracepcijom, a možda ne može imati djecu uopće. i to je htjela saznati. nije mi to baš tako nerazumno.
enivej, čim sam vidjela naslov topika, znala sam da je obećavajući. iako je krenulo ufino, moralo se kad tad zakuhat
da zamoli partnere da učine vazektomiju, sadašnje i buduće![]()
a i meni je, pa ko me pita.
šta ti je čudno za vazektomiju, šta tvoj ne bi učinio sve za seks? moj bi![]()
moš mislit. ne žele ni muške pse sterilizirati, a kamoli sebe.
iako, moram priznat, ja sam imala priliku kod zadnje vanmaterične trudnoće, znala sam da ne želim imati više djece, muka mi je od kontracepcije i opet sam, već valjda kroz narkozu, doktoru, s kojim sam već sve dogovorila, rekla - neeee, ja ipak ne bih :D
čudno je to
AM, istovremeno :D
Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 20.04.2017. at 15:36
Moji starci su bili mladi i ja imam frustracije od cura koje su se htjele dopisivati sa mnom jer im je moj stari bio komad. Mislim da moja djeca neće imati tih problema, hahaha
vec sam pisala da je meni otac (19 godina stariji od mene) pomogao donijeti kolace za cascenje nakon vjencanja na posao
a kolegica mu dosla cestitati kao mladozenji i kaze - cuvajte nam je sad
kaze on: gospodjo, ja sam je dosad cuvao, sad neka muz preuzme! :D
a dok smo mladji bili koliko puta su nas zamijenili za momka i curu
ustvari je i logicno bilo da se 'vjencamo', duga je to veza bila
ja sam rodila sa 30 i 33 i nista ne bih mijenjala sto se godina tice, tako bih i svojima savjetovala da me hoce pitat
Lol summer ja prvi put cujem ovu tvoju genijalnu pricu![]()
okje, ne znam da sam plodna, ali mi je nekako normalno da od početka spolnog života koristim kontracepciju ako ne želim ostati trudna. pretpostavljam da se nitko ne ide testirati na plodnost s 18 godina već jednostavno počne koristiti kontracepciju.
o tome kako bi me pretraga umirila sam već pisala pa stvarno nema smisla da ponavljam, nađi tu negdje na 2. ili 3. stranici.
istoLol summer ja prvi put cujem ovu tvoju genijalnu pricu![]()
daj i mene poškakljaj da se nasmijem, pliz
Okej ngrace cega si se ti uvatila sad?
Ovo s pocetka teme je sve odgovoreno, edita hoces li napravit te pretrage? Kad ih napravis, vidit ces osjecas li se mirnije ili ne
napravit ću ih svakako, čim mi to financijski dođe na red.
Pa meni je bas logicno da dodje na rodu pitat za pretrage vezane za plodnost
... i kako smo već utvrdili, nije dovoljno niti to, jer se iznenađenja uvijek događaju
joj daj skini mi se više, da, naravno da sam bila kod ginekologa i na uzv, ali nikad nisam radila folikulometriju niti vadila spolne hormone niti znam jesu li mi prohodni jajovodi. da je plodnost povezana samo s ovulacijom, onda ne bi bilo toliko žena koje su neplodne.
n.grace nemoj se ni uzbuđivati ni opravdavati, svako nek živi s tim šta mu je logično, zar ne?![]()
Ovo je bolje od žute štampe. Bolesne roditelje možeš imati i prije nego postaneš tinejđer, a vidi vraga mama te rodi u ranim 20tima.
Mlađi roditelji isto nemaju garancije za to da će i koliko biti zdravi. I
Povremeno dođe netko na forum i napravi žurku, tulum, igranku .
Dakle, mislim da imaš svako pravo ne imati djecu, svako pravo misliti što god hoćeš o teen majkama, granny majkama i svemu ostalom što si napisala. Ne moram to odobravati, ali meni kao staroj ženi koja je rodila sa 33 godine ne smeta tvoje mišljenje .
Dobro se držiš , kako su sve navalile na tebe.
Pozdrav od bivše provokatorice i umrtvljene forumašice.
( Ne nisam dio obitelji, ja sam ti ko La Usurpadora )
pozdrav i tebi, ne mislim da je 33 toliko staro, ali 45 već bome je.
inače, najbolji su mi komentari kako sam došla na rodu, a mogla sam bilo gdje.
ja isto mislim da sam na coolinariku trebala doći pitati o testovima za utvrđivanje plodnosti.
a na rodu sam došla jer sam mislila da je ozbiljan forum koji te neće smatrati trolom ako napišeš nešto što se protivi uvriježenom mišljenju većine.
očito sam pogriješila, ali velim, slobodno me obrišite, i mene i moju temu.