Citiraj Mirta30 prvotno napisa
Citiraj tatek prvotno napisa
Mirta30, ajd malo i ti pofotkaj svoju zelenu oazu!
kamenjari su vam SAVRŠENI!!!!
e tatek, zelena oaza je oko mene,
ovo proljeće smo minimalizirali biljke na terasi - na samo 3 tegle, a ove iz stana se sele na galeriju => Vid je počeo puzati...... i sve se miče

Obožavam biljke i najradije bih cijeli stan pretvorila u staklenik
Pa onda daj koju sliku tog zelenial oko tebe! :/

Ja u zadnje vrijeme osjecam potrebu za malo eksperimentiranja na tom polju zelenila pa sad smisljam kako bi zgodno obrezao javor, MZ i ja smisljamo nekakvu zgodnu formu za smjestaj jos jednog velikog kamenjara (ili velika glinena posuda sa jednom stranom niskom, a drugom visokom ili pak izdubljeno deblo - bas sam u kontaktu sa frendicom sumarkom da proba angazirati kojeg drvosjecu ...), a meni se jako svidja patuljasto drvece pa gledam jel bi se dalo sto jos ugurati tamo.
(bio sam skoro u jednom prekrasnom vrtu an Bukovcu pa mi je to dalo par ideja ...)

E da, tanja_b, tebi sam jos duzan odgovor: ako se cega MZ i ja jezimo to je balkon tipa skladiste ili pak zatvaranje balkona. Krama ide u podrum sve dok ne bude pun do krova, tamo i tak zalazimo samo po potrebi, a balkon nam je pred nosom cijeli dan. A zatvoreni balkon ... ima to svoej prednosti, no i MZ i ja smo odrasli u velikim vrtovima i zato zelimo puno svjetla, zelenila i cistog zraka pa i pod cijenu manje kvadrature zatvorenog prostora.
Balkona-skladista iam na nasoj zgradi strasno puno, a grozno nam je sto je i vecina njih (pa cak i onih sjevernih) zatvorena roletama ... kao da tamo stanuju simisi ...