Pokazuje rezultate 1 do 50 od 211

Tema: "Ne plači!"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da postoje razni drugi načini da se djetetu pomogne nositi sa obaveznom osnovnom školom, a glazbena škola je po meni za zaljubljenike u glazbu koje se da vježbaju ne mora natjerivati i prijetiti im ispisivanjem.
    S prvim dijelom rečenice se slažem. Ima i drugih načina za učenje samo-organizacije.
    S drugim dijelom rečenice ne mogu se potpuno složiti, naime, ako dijete i jest zaljubljenik u glazbu, ne znači da mu se da vježbati Kako rekoh, sviranje i vježbanje nisu isto. Iako, po onom što sam dosad vidjela, vrlo često djeca ozbiljnije "zagrizu" u glazbu tek nakon nekoliko godina učenja, i ako se djetetu u 1.-2. razredu ne da vježbati, ne znači da ga odmah treba ispisati.
    (osim ako nije situacija da dijete zaista ne želi ići, a roditelji ga doslovno tjeraju - znam da ima i toga)

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    S prvim dijelom rečenice se slažem. Ima i drugih načina za učenje samo-organizacije.
    S drugim dijelom rečenice ne mogu se potpuno složiti, naime, ako dijete i jest zaljubljenik u glazbu, ne znači da mu se da vježbati Kako rekoh, sviranje i vježbanje nisu isto. Iako, po onom što sam dosad vidjela, vrlo često djeca ozbiljnije "zagrizu" u glazbu tek nakon nekoliko godina učenja, i ako se djetetu u 1.-2. razredu ne da vježbati, ne znači da ga odmah treba ispisati.
    (osim ako nije situacija da dijete zaista ne želi ići, a roditelji ga doslovno tjeraju - znam da ima i toga)
    X
    rijetki su učenici koji vježbaju s voljom
    a ima toliko primjera da djeca kasnije prigovaraju roditeljima što su im dopustili ispis iz glazbene škole
    i primjera da im nije bilo na kraj pameti upisivati studij glazbe, a onda upišu, završe akademiju i rade u struci
    prekompleksno je sve to da bi se prikazivalo jednostrano, zaista ima svakavih slučajeva

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •