Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Bicikli i kvalitete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo našem dok je bio još niži od toga, a i manje kila imao, uzeli Specialized Riprock 20 Coaster. Odabrali smo ga jer ima noznu kočnicu. Sad ga vozi trecu sezonu, super mu je. Platili smo 1600kn, ali bila je neka akcija...

Imao je 113cm i 19kg, vozio ga od prve bez problema.
    E taj je dobar, samo je zbilja težak. Ali mislim da ćeš teško ispod 9 kg nešto naći. Ako pronađeš, javi
    Ja sam malo prošvrljala po zagrebačkim dućanima. Naša ponuda je zbilja dosta loša za djecu. Kod mene u kvartu djeca voze većinom Decathlon. Može se, al je očito nezgrapno i krivo. Još im kao početnicima kupe prevelike. Zato smo mi kupili dobar polovni, puno radije nego novi Decathlon.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    E taj je dobar, samo je zbilja težak. Ali mislim da ćeš teško ispod 9 kg nešto naći. Ako pronađeš, javi
    Ja sam malo prošvrljala po zagrebačkim dućanima. Naša ponuda je zbilja dosta loša za djecu. Kod mene u kvartu djeca voze većinom Decathlon. Može se, al je očito nezgrapno i krivo. Još im kao početnicima kupe prevelike. Zato smo mi kupili dobar polovni, puno radije nego novi Decathlon.
    Ti u Decathlonu su jaaako loši... Bolje nikakav nego taj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •