Molim vas preporuku za restoran zgodan za malo drustvo , finu hranu i mozda malo zabave![]()
Molim vas preporuku za restoran zgodan za malo drustvo , finu hranu i mozda malo zabave![]()
Meni su sve tri super, stara u Borovju i ove dvije novije. Mi češće idemo u Point jer smo u tom dijelu grada, moj muž najviše voli najstariju u Borovju.
U koju god da odete nećete pogriješiti.
Meni je Sofra koma, zadnji put sam se tamo otrovala (Point)
A i mi smo zapeli za Sofru, kao da nema drugih mjesta...
Brate, da mm i ja idemo van na klopu, otišli bi u Mlinaricu ili neku sličnu pivnicu ili Gračanku...
S druge strane, od egzotike možda koji kineski...
Ima hrpa starih mjesta tipa Dubravkin put i novih tipa japanski restoran Tekka (tu moram sina odvesti).
Ili neka mjesta koja su onak - za prosječan džep, a izgledom ok: Lateral u Strojarskoj ili Cavallino (isti je vlasnik), jedino ne znam do kad rade - nikad nismo bili na večeri, obično odemo na ručak.
Pa kad je pitala za zabavu, što bi valjda značilo da ima nekakvu (živu) muziku.
restoran Karaka na Zelenom Valu. Iskrena preporuka.
A mi često mozgamo gdje bi i kud bi pa opet završimo u Sofri.![]()
Odlično mi je mjesto i Pri zvoncu na Vrbiku, Mali bar Ane Ugarković u Vlaškoj, jako fina hrana je i u Marijinom zvonu u Trnju iz zgrade HRT-a. To mi onako sad na prvi pada na pamet. PRošli petka sam fantastično jela u restoranu hotela Sheraton (poslovni ručak) ali nekako mislim da mi to nije baš u cjenovnom dometu, pojma nemam kakve su cijene, vjerojatno i bolje.
Makedonski me recimo razočarao, bila sam tamo jednom i ne vjerujem da ću opet.
Odlična je hrana i u Baranjskoj Citadeli na Ravnicama, slavonski specijaliteti za svaku preporuku. Jedino nije neki fini ambijent, više je onako rustikalno.
Posljednje uređivanje od Barbi : 08.05.2017. at 11:18
Hvala vam puno, zabava nije nužna, radije bi da je fina klopa, i da je ugodan ambijent.
Radi se o proslavi rodendana, jel neko čuo za rougemarin?
Da, Rougemarin mi je super. Jedino što nemam pojma kako je navečer jer sam bila samo na ručku.
btw. taj Medak što ima Rougemarin je neki dan sa Tvrtkom Šakotom koji je imao Mundoaku otvorio novi restoran - Xato (u Petrinjskoj). Vjerojatno je skupo.
Pri Zvoncu nisam dugo bila a bilo je super, hvala na podsjetniku, za Mali bar nisam čula, e to mi je zanimljivo![]()
Zvonac je baš OK. Al je gužva, ja sam zadnji put rezervirala stol 14 do 16 sati. Više nisam mogla (ni trebala).
Marijanina zvona mi je ambijent baš bez veze.
Ja sam isto shvatila da tražiš zabavu, zato sam i napisala makedonski restoran.
Meni je isto Sofra bez veze
U Rougemarinu sam jela davno, tad su imali samo burgere čini mi se. Bilo je ok ali ništa spektakularno, ne znam je li sad isto tako. Za ovaj novi još nisam čula.
U Marijinim zvonu sam ja bila vani, ljeti, ni ne znam kako izgleda unutra.
Rougemarin solidno ali ništa spektakularno. Fino ali i malo skuplje Barbieris i Time.
Meni je baš fino, odavno nemaju samo burgere, a sad imaju i Mundoakine specijalitete. Normalno da nije spektakularno, to je prilično jeftini restoran za ručak.
Mali bar je fora bas za babinjak; mi smo se odlicno provele u Makedonskom.
Mali bar mi se cini bas onak zgodno malo mjesto kak velis za babinjak, al citam ne bas neke komentare.. jel tam vise za rucak il je zgodno i za vecericu?
Mi smo isle navecer s ciljem da se ispricamo uz casu vina (2-3) i koji zalogajcic da nije na prazan zeludac
Da idem s ciljem da se dobro najedem, isla bih negdje drugo. Tamo mi hrana nije spektakularna, a ni ponuda nije velika.
Pri zvoncu super ali mi je jos bolja hrana u Kapuciner grillu na Kaptolu. Obavezno probati raznjice na štapu i mijesana plata za dvoje ( 3ljudi se mogu najesti iz plate) i dvoje iz jednih raznjica a prefino je. Tortilje veeelike socne mekane...
Capucciner grill se prilično pokvario
Ajme sve me sram, vidi se kakva sam kuharica.![]()
E da, Mlinarica.
Uf....
Sto puta sam tamo jela i onda se dogodilo presoljeno jelo.
Sigurno dvaput soljeno.
I nejestivo.
Požalili se konobaru koji nije htio ni saslušati, a kamoli probati, već je bahato odbrusio da je hrana ok i da se nitko nije žalio.
Po tome ispada da mi izmišljamo.
Sve smo ostavili.
I platili jer nam se nije svađalo.
I više ni mrtvi tamo.
Budweiser pivnica heinzelova, super klopa a vikendom imaju živu muziku
Ova tema je bila više za ručkić, ali možda nešto nađete i tuhttp://forum.roda.hr/threads/83573-R...prijateljicama
Sad sam se sjetila kad sam vidjela ovu gore temu. Mašklin i Lata, od nedavno preuređena, dlično mjesto za druženje, konobari jako friendly, hrana jako ukusna, mrvicu veće cijene, atmosfera ugodna, opuštena. Za svaku preporuku. Kad god imamo ženske rođendane idemo tamo.
Ja sam nedavno bila na ženskom ručkiću/proslavi rođendana u konobi Primošten: http://konoba-primosten.com/
Atmosfera je bila jako ugodna, jelo fino, a i cijene mislim da su prihvatljive, vidi pod "Ponude za grupe"
Mislim da bi vam se svidio Killgrill u petrovoj ulici.bili neki dan,rostilj i lepinjice su im jako fini.lijepo i moderno uređeno.