-
futon sofa
opremamo nas mali stan.
zbog manjka prostora i ukoliko dodje i prinova najzgodnija nam se cini opcija futnog kreveta u spavacoj.
za pocetak bio bi kao bracni, bez zatvaranja a sutra mozda deciji krevet a mi bi se selili u dnevnu.
znam da je mozda prerano tako razmisljati ali nekako volim i prakticnost i racionalno trosenje novca, bolje da sutra kupimo nesto sto nam treba nego da menjamo krevete.
imate li iskustva (pre svega sa ikea futonom), koliko je to zdravo za ledja itd.
vidim da ima vise modela.
nestrpljvo cekam odgovore
-
Spavam na tome, ali smo u međuvremenu oriđiđi futon zamijenili latex madracom. Naime, ja sam princeza na zrnu graška i ne trpim tvrdo.
Podnica nam je OK, ali baš i nije toliko sklopiva koliko se na prvi pogled čini. Osim toga, pojedine serije dolaze od paneliranih letvica, a te pucaju k'o blesave pa je dobro na to obratiti pažnju. Mislim, nije problem naći odgovarajuću zamjensku letvicu, ali zašto? Dobro je priložene vijke za drvo odmah zamijeniti sa centimetar duljima, jer su ovi ipak prenježni, a najbolje odmah uzeti s pristojnom glavom - imbus ili slično.
Ukoliko se vijci ne pritegnu kako treba, brzo proškripi pa ti dragome jako brzo naraste ugled u susjedstvu
-
hvala!
vidim imaju u ikei dva modela.
jeftinija varijanta (pretpostavljam da je cena u skladu sa kvalitetom) je cela od drveta, skuplja je letvice od drveta a ostalo od metala.
lepsi mi je ovaj od drveta a i cini mi se zdraviji.
ovo sad nije bilo pitanje, samo glasno razmisljanje
-
Osoblje foruma
moji su mojoj sisterici kupili taj skroz drveni i ja po nekad spavam na nje,u kad dodjem u posjet starcima. meni je OK za noc dvije, ali trecu se obavezno ubacim sekici u krevet koja to mrzi jer me bole leđa. također sam spavala na njemu kod frendice a da nisam ni zanla da je to to ali vec drugu noc mi je bilo malo dosta tpg kreveta. eto toliko o mojim iskustvima. mislim da je super za goste, ali za stalno spavanje meni je neudobno.
-
toga se i plasim, ali eto mozda promenimo dusek kao Davor
-
mi imamo onaj jeftiniji futon iz ikee i ponekad spavamo na njemu, ali nikad duže od nekoliko noći za redom.
meni je jako ugodan, a MM-u je dobar, ali veli NE na duže vrijeme.
super je za goste, umjesto kauča... praktičan, lagan, brzo se "razvuče".
onaj skuplji s kotačićima mi se čini bolji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma