Ali ne one koji su u komadu, tj. topiće, nego baš u obliku grudnjaka.
Dijete mi raste kao gljiva poslije kiše, topiće je odavno prerasla, i došlo je vrijeme za grudnjake.
Visoka je 165, nosi XS i S odjeću...
Ali ne one koji su u komadu, tj. topiće, nego baš u obliku grudnjaka.
Dijete mi raste kao gljiva poslije kiše, topiće je odavno prerasla, i došlo je vrijeme za grudnjake.
Visoka je 165, nosi XS i S odjeću...
Mene je odusevio jedan pamucni model intimissimi. Imaju u raznim bojama (crna, siva, plava, bijela, bez...) i vjerujem da ako dodjes tamo i kazes da trazis pamucni da ce znati o cemu pricas.
bubekica, znaš li kakve su cijene? Barem otprilike?
moja ima neke iz Tezenisa - on je jeftiniji od Intimissime.
Isto je bilo raznih boja, s tim da ova moja veli da su joj neki udobrniji. sada više ne znam točno o kojem modelu se radi, a i oni mijenjaju kolekcije svake godine
A kad ste vec kod grudnjakaJel tko zna gdje ima topića bez naramenica ? Onako samo trakica preko prsa.
Posljednje uređivanje od larmama : 22.05.2017. at 09:44
Moja isto ima Tezenis, ali je jedan jedini bio pamučni bez čipke, ima malo podebljane košarice. Teško je naći baš čisti pamuk. Probaj s najmanjim brojem slovenskih grudnjaka "Komet" u NAMA-i na odjelu za odrasle. Imaju žicu, ali su cijeli mekani, pamučni, nepodstavljeni.
ovo i mene zanima
curka će uskoro 12
do sad je nosila topiće
ovak nekaj moja ima
https://uk.tezenis.com/product/lisbo...ton/162786.uts
Benetton ima super grudnjake, a mogu se i gaćice iskombinirati.
Cijena malo veća, ali na sniženju se nađe jeftinije.
Kvaliteta odlična.
A koliko su stare vaše curke? Moja će 11 za koji mjesec, usudila bih se reći da me po cickama prerasta(što i nije tako teško
), topiće ne voli (općenito išta ženskasto ne voli), ne žali se da joj išta od grudnjaka treba, pa ne znam jel da joj ipak nešto uzmem ili ne treba?
Moja žemska ima 12 godina i 2 mjeseca.
Visoka 165, teška 56, cipela 39-40...
Ja ih sebi uzimam u Tezenisu.
Bas grudnjske, cisti pamuk, nepodlozeni.
Doduse, nisam dugo pa nemam pojma dali ih jos imaju.
Nasa zeli samo topice, jos ne zica grudnjake ali ima cura u razredu koje nose i grudnjake ( 6r).
Je, zato jer joj topići više ne služe svrsi.
Dižu joj se čim digne ruke, smeta ju što joj svaka cicka nema svoju "podršku", isprobala je jedan moj iz mlađih dana i baš joj odgovara da budu košarice odnosno da nije sve u komadu kao kod topića. Čak joj je OK i da ima fišbajn.
ja sam nedavno u C&A vidjela grudnjake za mlade cure. 2 u pakiranju (bijeli i crni) za 60 kuna.
Ah, a bili su u subotu u šopingu i još sam im rekla da odu u HM, CA. Naravno nisu nista nasli.
Ovo je baš bilo na Cvjetnom.
Ne znam je li i u drugim poslovnicama tako.
Dva zajedno, oba bijela ili oba crna.
Bilo ih je baš dosta.
Veličine od 34 na dalje, ali taj 34 je baš dječja veličina.
Ima u c&a muslim da su oko 70 kn 2 komada.
E bravo, namjeravala sam navratiti u Skinny, mada mislim da će mi prva destinacija biti HM... ako bude bilo još tih 2u1 na katu...
Nisu jako podlozeni, spuzva je samo kroz cijelu kosaricu.
To je meni najbolji grudnjak, ko klinka sam kupovala u skinyu, a sad bih jos preporucila mozda women secret.
kupujem joj u C&A (2 u pakiranju, malo podstavljene kosarice, bez zice), ima bas zgodnih uzoraka, nisu samo crno/bijele kombinacije
znala sam kupiti i u Takku, isti model kao ovi u c&A
H&M sam kupovala kad je nosila topice, sad nisam vec dugo tamo gledala
meni je to sve ok pamuk, dobro se drze i peru, ne razvuku se u roku par pranja, ili izoblice
i cjenovno prihvatljivi
A zašto ne sa žicom?
Ako curama paše, nek nose.
Moja svakodnevno nosi te podstavljene sa žicom iz H&M-a i Intimissimija.
Sama si je birala i zadovoljna je i lijepo joj i stoje.
Za trening nosi one sportske poput topića, naravno bez žice.
Kad je bila mlađa nosila je Benetton, ali to je davno prerasla.
mojoj sa žicom nisu udobni. A nisu ni meni.
nakon godina kupovanja jeftinih grudnjaka u Lidlu, konačno sam dala nešto više novca i kupila onog bez žice u Skinnyju (i preporodila se).
Ak vam se ne žuri, svi gore navedeni dućani imaju barem dva puta godišnje sniženja
ja nosim sa zicom
ako bude zeljela, kupit cu i njoj. nemam nista protiv zice u grudnjaku
ali do sada je bila zadovoljna ovim sto ima sada
ima još Marks&Spencer u Zg? mi smo nabavili ovakav komplet 2 kom 13 eura
za sad se pokazao jako otporan na sve vrste pranjaa curki je super ugodan
http://www.marksandspencer.eu/Lot-de...color=A4&start
Kupila u Tezenisu, pamučni, bez žice, boje kože, 80 kn.
Dite prezadovoljno.
mi smo kupovale prvo u tezenisu, potom u c&a, a sad i u h&m. sve je to ista kvaliteta.