Pokazuje rezultate 1 do 50 od 325

Tema: Ponašanje 11-godišnje djevojčice- trebam li potražiti pomoć?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nama su se korisnim pokazali nenametljivi, nevezani i "slučajni" kućni razgovori o prijateljicama,
    zapravo kritički osvrti na njihova ponašanja ili izjave. Ideja je da se dijete navede da samo dođe do zaključaka tj.da osvijesti određena ponašanja.
    Kako radim u školi, često neprihvatljiva ponašanja i izjave ciljano doma djeci prepričam da sagledaju kako to izgleda u očima promatrača i što odrasli o tome misle.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nama su se korisnim pokazali nenametljivi, nevezani i "slučajni" kućni razgovori o prijateljicama,
    zapravo kritički osvrti na njihova ponašanja ili izjave. Ideja je da se dijete navede da samo dođe do zaključaka tj.da osvijesti određena ponašanja.
    Kako radim u školi, često neprihvatljiva ponašanja i izjave ciljano doma djeci prepričam da sagledaju kako to izgleda u očima promatrača i što odrasli o tome misle.
    ovim se i ja služim, volim pred njom i s njom prokomentirati neke situacije aktualne za njenu dob. posebno otkad mi dolazi kući s riječima kako se xy i az ljube pred razrednicom u usta
    i ne samo oni!
    čokolada, daj mi reci što o tome mislite, vi profesori? :D

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ovim se i ja služim, volim pred njom i s njom prokomentirati neke situacije aktualne za njenu dob. D
    Ovo i kod nas jako dobro pali.
    Kod nas se bas o svemu moze razgovarati, ja se ne iscudjavam, ne osudjujem i ne pametujem, trudim se nenametljivo izreci svoj stav. I vidim da pali, petnaestogodisnjakinja mi puno toga govori, jos uvijek joj je stalo do mog misljenja. Tata joj je eksplozivniji pa s njim ne prica koliko sa mnom.
    A stikle za krizmu, sta da ti kazem, ja sam dopustila. Ali je uvjet bio da zajedno idemo u kupovinu i izabrale smo jedne elegantne salonke sa srednjom petom. Bila je zadovoljna i lijepo je izgledala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •