Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
Ni ja nisam za kaznjavanje proslavom rodjendana i nekupnjom poklona. Poklanjam ih jer ih volim i zelim im nesto pokloniti i poklon se ne treba zasluziti.
Ma slažem se, ali u OVOJ situaciji ja bih djetetu jasno dala do znanja gdje je granica. Pretjerala je, brate... Nek razmisli o svojim postupcima. Poklon se ne treba zaslužit, ali isto roditelji nisu DUŽNI dati poklon, što bi se moglo curi učiniti ako ga sad dobije. Rođendan = poklon? Manemoj... Nek uči svoje neslaganje i nezadovoljstvo izraziti pristojno. Nek pokuša u školi napraviti ovakvu scenu. Lekcija koju treba dobiti za ovaj ne baš bezazlen prijestup uključuje oštre mjere i tu ja ne bih popustila. Život ne nudi zamjenske poklone.

Sad je kasno za to, ali u situaciji onakve deračine, scena i bezobrazluka ja bih je istog trena poslala u sobu na hlađenje, eventalno isto oduzela ruksak (možda i mobitel koji sad ima). Trebalo je takvo ponašanje zaustaviti pri prvom nagovještaju ucjene, ali gotovo. Neću više. Roditelji su izvukli pouku, dobili ovdje gomilu savjeta i postupit će u skladu sa svojim stavom. Nadam se samo da će sve dobro završiti. Nek im je sa srećom.