Pokazuje rezultate 1 do 50 od 325

Tema: Ponašanje 11-godišnje djevojčice- trebam li potražiti pomoć?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sport, glazbena skola, jezici , putovanja NISU niti blizu kategoriji posjedovanja (pre)skupog statusnog simbola.
    Barem meni. Kome jesu , siroko mu polje.
    iz sporta, ucenja jezika, putovanja se dobije iskustvo i znanje . Sto se dobije iz preskupog statusnig simbola?
    Nesto vazno? Ne bih rekla. Obitelj odlucuje koje su njihove vrijednosti, pa valjda prema tome odlucuju koju ce poruku dati i djeci. I zbog cega ce dizati kredite, trositi ustedevinu ili ici u minus.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sport, glazbena skola, jezici , putovanja NISU niti blizu kategoriji posjedovanja (pre)skupog statusnog simbola.
    iz sporta, ucenja jezika, putovanja se dobije iskustvo i znanje . Sto se dobije iz preskupog statusnig simbola?
    Nesto vazno? Ne bih rekla. Obitelj odlucuje koje su njihove vrijednosti, pa valjda prema tome odlucuju koju ce poruku dati i djeci. I zbog cega ce dizati kredite, trositi ustedevinu ili ici u minus.
    X
    a kad smo kod trošenja vlastitog novca moje dijete je sada odlučilo svirati klavir, da je to prošle godine odlučio kada smo oboje bili bez posla mogla bi posegnuti na njegov račun i kupiti mu instrument koji želi/treba. Da smo im dozvolili da troše "njihov" novac kako su oni smislili to ne bi mogli.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    potpis

ako nam je statusni simbol prioritet za dijete, što se čudimo sanaderu i satovima, vidoševiću i prepariranim medvjedima... :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •