-
Jelena, kad imaš početno debela stakla, a tražiš da ti ih stanje, onda stanje samo ono u sredini. Dobiš zdjelu, a ne stakla.
Kaj se tiče potrebe, ja sam na sebi primijetila da mi se percepcija potrebnog mijenja u ovisnosti o tome kak sam pri novcu. Ako ima novca onda mi treba, baš nasušno treba novi model.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 28.05.2017. at 15:34
-
Ne mislim da je mobitel od 7000 kuna apriori statusni simbol. Al ja sam zivjela s puno zaljubljenika u tehnologiju koji bi takvo nesto htjeli, ne zato sto svi drugi to imaju, ili samo par odabranih ima, nego zato sto taj mobitel moze brdo nevjerojatnih stvari. Da, i otkljucavat se na sarenicu oka. Wow, cool, i sl! Meni je to malo smijesno, ali na simpatican nacin. Al pretpostavljam da ne bi ni ja djetetu od 11 godina kupila takav mobitel, srednjoskolcu mozda i bi. A, ako bi sam ustedio, sigurno ga ne bi sprijecavala da kupi.
-
Naglasavam da sam rekla ne najnoviji.
To mi dodje slucno ko auto - radije kupim za iste novce 6-7 godina star kvalitetan auto nego novi nize klase. Iphon moze izdrzati bez problema 3-4 godine koristenja a da mu i dalje sve radi ( ok kupis novu bateriju nakon dvije) a prosjecan android je za smece nakon dvije godine ako mislis imati ikoju noviju aplikaciju da radi kak spada ili sigurnosni updatei da rade (koristite mbanking? )
PS - ja imam samsung da ne mislite da sam luda za jabukom
Posljednje uređivanje od sillyme : 02.06.2017. at 08:40
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma