Bude li to onda pečeno kako spada ili je sirovo unutra? Pastrva je krupnija riba, ne?
Bude li to onda pečeno kako spada ili je sirovo unutra? Pastrva je krupnija riba, ne?
Ja u biti ribe tipa pastrva isto pržim u woku ili tavi na minimalnoj količini ulja, prvo kratko s jedne strane pa s druge, a onda natakarim poklopac, pa ostavim još par minuta da se termički stigne obraditi i iznutra. Zapravo, ne stavim poklopac direktno na tavu, nego na onu mrežu protiv prskanja, tako da para može izlaziti, a toplina ipak ostaje.
Prvo ide ovo i unutra malo ulja i riba: http://cdn.shopify.com/s/files/1/095...g?v=1441283138
Na to ide ovo: https://kupomanija.net/KupomanijaWp/...oklopac-04.jpg
Gore ide poklopac - imam neki ovakav, malo manjeg promjera od tave i woka, da lijepo upada unutra, a kad se između stavi mrežica, ostaje malo lufta da para može van: https://www.lonciipoklopci.hr/UserDo...eset=thumb-350