-
da, to je slično kao gregada. mi radimo najčešće od raže. al opet je različito pa ću baš probati...
na maslinovom ulju malo popržim kapulu, al onako na grubo, kolutove, dodam krumpir na ploške, podlijem vodom i ražu na komade (treba ti velika padela), koju mi očiste na ribarnici jer ne znam šta bi s njom :D, češnjak.
raža pusti dosta vode, ako treba još malo podlijem s vodom, na kraju s vinom. sol, papar, peršin. i treba toj raži da se skuha, jednom sam prerano makla, pa je bila krvava oko kostiju, cca jedno pola sata.
tako znamo i lignje napraviti.
salata od hobotnice, od onoga što nije bilo rečeno.
punjene lignje s krakovima i rižom pa zapečene u pećnici.
teška klasika
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma