Pokazuje rezultate 1 do 50 od 328

Tema: Šta spremate od morske živadi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li za kupiti posebno crnila od sipe? Bojim se da neću znati dobro očistiti i da neću imatindovoljno za rižoto....
    Ima li sada hobotnica?
    Nisam već dugo spremala... inače bih kupila, smrznula i onda odmrznutu pekla, a sad sam se smislila da bih ju sutra za večeru pekla... dakle nemam vremena smrzavati pa odmrzavati (ako ujutro nađem na tržnici)... može li bez smrzavanja?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li za kupiti posebno crnila od sipe? Bojim se da neću znati dobro očistiti i da neću imatindovoljno za rižoto....
    Ima li sada hobotnica?
    Nisam već dugo spremala... inače bih kupila, smrznula i onda odmrznutu pekla, a sad sam se smislila da bih ju sutra za večeru pekla... dakle nemam vremena smrzavati pa odmrzavati (ako ujutro nađem na tržnici)... može li bez smrzavanja?
    Naši su ljudi u vremenima prije zamrzivača tukli friškom hobotnicom o stijene da omekša jer su tvrdili da je inače prežilava za jelo, tako da se ja ne bih usudila (pogotovo po sadašnjim cijenama hobotnice)

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li sada hobotnica?
    već i Nano rekla, ima smrznute za kupiti na Dolcu
    prošli vikend je baš muž kupio
    i skuplja je od friške

ima i crnilo u vrećicama za kupiti u Metrou ili Sparu

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    već i Nano rekla, ima smrznute za kupiti na Dolcu
    prošli vikend je baš muž kupio
    i skuplja je od friške

ima i crnilo u vrećicama za kupiti u Metrou ili Sparu
    U Metrou je zamrznuta jeftinija od odmrznute. (rekla mi prodavačica da je ona na pultu odmrznuta) E sada da li je to uvijek, ne znam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •