-
Škola ne dopušta ispis iz klasičnog programa - imam li kakvu mogućnost to postići?
Kćer završava 6.razred po klasičnom programu. Preopterećena je, izgubila je motivaciju, barem jednom tjedno ima slom živaca zbog toga, koža joj reagira na stres tako da konstantno ima osip i dermatitis. Psihički je pod stalnim stresom i jako sam zabrinuta za nju. Podnijela sam molbu učiteljski vijeću za ispis iz klasičnog i prebacivanje na normalni program, ali su molbu odbili, obrazloživši tu odluku samo činjenicom da je to četverogodišnji program i da se zato ne može ispisati.
Molim vas ako imate ikakav savjet kako se dalje postaviti, jer zaista ne znam kako će biti u 7. razredu kad je ovaj sad bio tako traumatičan. Zdravlje moje kćeri mi je najbitnije. Pogotovo psihičko. Još nisam uspjela doći do nikoga u školi s kim ću porazgovarati, pa bih se rado pripremila ako ima kakvih osnova za to da dobijem taj ispis.
Tko bi u 4. razredu mogao znati što će biti dalje. Nepošteno je da se dijete mrcvari ako nije za to.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma