Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 212

Tema: Fidget spinner

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a vrćenje gluposti na satu je nepoštovanje profesora
    ma neka je on, ne znam kako, dosadan
    postoje neka pravila ponašanja

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa dobro, ali valjda profesori određuju pravila, a vidimo da je nekima OK da im vrte gluposti pod satom.

A inače, da, slažem se da ne mogu djeca baš očekivati da će čitavo vrijeme nastave i uvijek biti zabavljena, pa da se aktivnosti kao što su mobiteli ili spinneri ili strip ispod klupe može sto posto opravdati dosadom.
    Nisu sad niti profesori vrhunski performeri pa da se uvijek i od svakoga može očekivati da bude zabavniji od mobitela ili od spinnera.

S druge strane - škola često jest prilično dosadna (evo npr. zamislite trenutačnu situaciju djeteta koje ima zaokružene ocjene kako sjedi na satu i sluša kako drugi pokušavaju popraviti ocjenu), a ne podnosi svatko jednako dobro dosadu.

Ja se sjećam kako bih si nekad na satu nacrtala 45 kućica pa svaku popunjavala sa 60 točkica - ipak bi mi bilo lakše da sam imala nešto za vrtiti po rukama.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    a vrćenje gluposti na satu je nepoštovanje profesora
    ma neka je on, ne znam kako, dosadan
    postoje neka pravila ponašanja
    X

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

S druge strane - škola često jest prilično dosadna (evo npr. zamislite trenutačnu situaciju djeteta koje ima zaokružene ocjene kako sjedi na satu i sluša kako drugi pokušavaju popraviti ocjenu), a ne podnosi svatko jednako dobro dosadu.

Ja se sjećam kako bih si nekad na satu nacrtala 45 kućica pa svaku popunjavala sa 60 točkica - ipak bi mi bilo lakše da sam imala nešto za vrtiti po rukama.
    Mislim da smo već negdje pisali na tu temu - ja sam imala običaj prebrojavati slova u tekstovima
    Moj sin je vrlo često u situaciji da se dosađuje na satu, i vrlo često na jednom satu rješava zadaću od drugog predmeta, a našla sam mu bogme i iscrtane bilježnice (najjače mi je kad sam u kajdanci za solfeggio našla nabrojane sve afričke države ). I što sad, treba ga kazniti zbog toga? On točno zna što smije u razredu, a što ne smije, i što je dozvoljeno kod kojeg profesora. Neki mu dopuštaju i da se igra na mobitelu kad je gotov sa svim zadacima. Ja mu to ne bih dala ali gdje sam ja od razreda, ako mu je profesor to dopustio, ne mogu ga ja natjerati da radi nešto drugo. Pogotovo sad kad su mu fakat sve ocjene jasne i više ga nitko ništa ne pita.
    A spinner ne nosi u školu, nije mu (više) toliko atraktivan.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa ne trebaju roditelji pregledavati djeci torbu da ne bi ponijela spinner u školu, ali ako se dijete pravi gluho na upozorenja nastavnika, tu ima i malo odgovornosti roditelja
    tako da nikako mi ne stoji da su jedino profesori odgovorni za ponašanje učenika u njihovom razredu, svi smo mi pod utjecajem puno ljudi i faktora u našim životima.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jesmo tang, odgovorni smo za ponasanje nase djece. mi ih odgajamo.
    ali, uvijek postoji ali. mi smo imali roditeljski s temom da su nasa djeca nemirana na jednom satu, toliko da je razrednica morala otisi sa svog sata da bi smirila djecu. i sad su nas pozvali na roditeljski. nit ja mogu sjediti s njima u skoli i govoriti im pstttttt, nit mi je noramlno da je razrednica napustila svoj sat jer njena kolegica nije bila u stanju odrzati red na svom satu. ne branim svoje dijete, niti kazem da je moj cvijece niti ista. ali ova situacija me i sad kad je ses jetim nanervira.

mislim radila sam i ja sa studentima. pa bome jednom sam ih pustila, mlada i neiskusna, al sam naucila. npr. ako vices tiho, smirite se niko ne cuje, al ako pljesnes glasno svi se okrenu i zasute.
    pa valjda su na faksu nesto naucili na metodici. ili su sjedili tamo na usima.
    i ne treba djecu gladiti perom. treba im jasno odrediti granice i ne popustati. moje znaju granice doma. nadam se da su sposobni i u skoli iste shvatiti i postivati.
    a taj strah od roditelja mi nije jasan. ne kuzim i nikako ne kuzim kako se mozes bojati roditelja. i njima treba postaviti granice. a ne opvaj moze ovako ovaj ovako.
    cesto kazem da je demokracije precjenjena u nekim situacijama. jedna od njih je i skola.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dijete koje se baš pravi gluho na upozorenja nastavnika (pa onda pedagoga, ravnatelja, pa i roditelja) - to se meni čini malo veći problem, pa jasno da tu ima odgovornosti roditelja.
    Ali i "neodgojena" djeca isto idu u školu, tako da bi se škola ipak trebala moći nositi i s takvim situacijama.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tako je mima. osim toga skola je odgojno obrazovna ustanova.
    pa ako obrazuje, valjda i odgaja.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja razumijem nastavnike koji se boje roditelja
    vidjela sam neke od tih roditelja na djelu
    i potpuno razumjem stav da se za tih par tisuća kuna koje dobiju neće izlagati dodatnom stresu
    je li to u redu?
    nije
    ali boriti se, a ne moć računati da će iza tebe stati stručne službe škole, ministarstvo, agencija za obrazovanje....
    ružno
    tužno
    i meni s ljudske strane razumljivo

(priča, prije spinera, djeca išla u školu i prirodi, dr..la po mobitelima, učiteljica im uzela mobitele, jedan roditelj s policijom došao po svoje dijete, pa treba li to njima?
    znam da su to izolirani primjeri
    i da je većina djece ok
    da je većina roditelja ok, suradljivi, poštuju nastavnike
    ali da ima situacija gdje roditelji tlače
    i da iza nastavnika ne stane nitko
    ima)

ajmo mi na spinere
    osim ove kocke
    ima li neki spešl spiner?
    ako već naručujemo preko e baya
    da ne budu oni koje mogu uzeti i na glavnom

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Svijetleći, možda?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

aleksandra70vanja imaš spinere na maskici za Iphone.
    http://www.dhgate.com/product/new-ar...398432892.html
    https://www.kwikcharger.com/products...nt=43185548307
    Ako imate Iphone.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imamo, ali 4 i 5
    al kakvih sve spinera tu ima
    wow

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajmo mi na spinere
    osim ove kocke
    ima li neki spešl spiner?
    ako već naručujemo preko e baya
    da ne budu oni koje mogu uzeti i na glavnom
    aleks možeš ugradit spiner u gelirane nokte
    vidjela ja neki dan na fejsu

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    aleks možeš ugradit spiner u gelirane nokte
    vidjela ja neki dan na fejsu

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam danas sjedila na sastanku od preko dva sata, na kojem se jedno 15 minuta direktno ticalo mene
    i slusala nekog kolegu preko zice (confcall) kako pola sata rasteze samo njemu zanimljivu temu, a moderator ga ne prekida
    vec sam odgovorila na sve mailove koje sam mogla preko moba
    i naglas sam komentirala (bili smo mute s nase strane, naravno) kako bih se sad spasila da imam sinov spinner
    svi su se nasmijali i nitko od kolega nije upitao sto je to, svi su znali

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a taj strah od roditelja mi nije jasan. ne kuzim i nikako ne kuzim kako se mozes bojati roditelja. i njima treba postaviti granice. a ne opvaj moze ovako ovaj ovako.
    cesto kazem da je demokracije precjenjena u nekim situacijama. jedna od njih je i skola.
    veliki potpis.
    također, istina je da u ponekim nelagodnim situacijama nedostaje podrška nastavniku koji ima problem s neugodnim roditeljem
    ima toga
    ali to su iznimke
    a i što bi trebalo, bježati od svake potencijalno neugodne situacije i svake budale koja ti se postavlja?
    I sljiegati ramenima jer se eto nećeš izlagati za bijednih par tisuća kuna
    nisam pristalica toga, znam da je teško prolaziti stres s agresivnim roditeljima ali mislim da se ne treba povlačiti
    osim u stvarno ekstremnim situacijama gdje ti je ne znam, ugrožen život...

ovo sve ostalo, ma kakvo premetanje spinera i ometanje nastave
    iako, ponekad da je dosadno, dosadno je
    ali i tome se može doskočiti, dogovori se nastavnik da će se zabaviti svi skupa par minuta a nakon toga spiner u torbu
    kod djece takav ristup često upali, malo zabave i opuštanja pa rad
    ali da netko cijeli sat vrti i da nastavnik nesretno uzdiše jer je jadan nemoćan, jednostavno ne vjerujem u to

nastavnik je ODGOVORAN za atmosferu u razredu i MORA pronaći način kako uspostaviti pozitivnu disciplinu, nema tu rasprave
    Posljednje uređivanje od flopica : 07.06.2017. at 06:26

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma u principu, spinneri i mobiteli ne predstavljaju problem u razredima. nisu učitelji od jučer, većina zna kako doskočiti spinnerima, kartama, ping pong lopticama i inim glupostima kod one djece koja su i bezobraznija od prosjeka (radi kućnog odgoja, dosade il we).

znam da je teško prolaziti stres s agresivnim roditeljima ali mislim da se ne treba povlačiti
    osim u stvarno ekstremnim situacijama gdje ti je ne znam, ugrožen život.
    kod nas je trenutno ovakva situacija u razredu, nije baš život ugrožen, ali fizički pijani roditelj (mama, al jaka ko vrag) prijeti učiteljima i djeci i to skoro pa svakodnevno. i to je problem, a ne spinneri.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, mi smo uvijek krivi. Pogotovo to s mobitelom. Recimo slučaj prije godinu i pol dana. Maturantu je prof. pokušala oduzeti mob koji je koristio na satu. On njega u džep od hlača. Ne da ga. Pošalje ga se pedagogici, ni noj ne da. Pošalje ga se ravnatelju, ni njemu ne da. Zove se oca u školu, sjedi otac s učenikom kod ravnatelja i ne da učenik niti ocu niti ravnatelju mob. Kupio ga je svojim novcima, njegov je i gotovo. I otac haže da ništa ne može. I što bi vi sad tu napravili recite mi.
    Radi li taj klinac? Tu i jest problem današnjih metoda odgoja. Džeparac je ok, ali to još uvijek nije NJEGOV novac, ili kojekavki novčani pokloni rodbine. Prvo se ti šmrkvac nauči poštovanju roditelja, pa ćeš eventualno ponovno steći pravo na džeparac, i POKLONJENI novac, bi trebalo biti.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A maturant, sad sam tek skužila, aha ok onda si je sam zaradio, ali svejedo, ako do te dobi nije naučio što znači poštovanje, da, ne možeš praktički ništa.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pa dašta da spineri nisu problem
    a i ta mama, pa bem mu, zar nema nijedan mehanizam kojim bi se to spriječilo?
    meni je u to teško povjerovati
    prije će biti da se nitko nema volje uhvatiti u koštac s problem i pozabaviti se time ozbiljno
    gdje su stručne službe, ravnateljstvi škole, policija, socijalna služba, mediji?

mislim jasno mi je da u našoj državi hrpa toga postoji pro forme i da u praksi ne funkcionira
    samo što to treba mijenjati, treba zahtijevati, tražiti, zaštiti se
    da jedna pijana žena maltretira učitelje i djecu i da je to tako, meni je neprihvatljivo

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A tamo policija dolazi jer je djetetu oduzet mobitel. Pa kako ta policija funkcionira, na jednu stvar izlazi bez pardona, a na ovako nešto ne reagira ?!

Pijani roditelj koji fizički prijeti - to je naime slučaj za policiju.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    gdje su stručne službe, ravnateljstvi škole, policija, socijalna služba, mediji?
    upravo to
    pogotovo ove prve dvije stavke
    ako to šteka onda nastavnik ne može ništa
    a zaboravila si spomenuti ministarstvo
    agencije za obrazovanje
    koje uglavnom, kada dođu, istražuju papire
    postave se kao isljednici i često se svede da se traži što su nastavnici pogriješili

mediji, uh to ne volim

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

neću više o tome, ali svi su uključeni, i centar i policija i stručne službe. al nije to tako jednostavno. a sigurno ne ide brzo. mediji - nikako. koliko god su naša djeca u problemu, tom djetetu je sigurno sto puta teže.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 07.06.2017. at 11:32

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    mislim jasno mi je da u našoj državi hrpa toga postoji pro forme i da u praksi ne funkcionira
    samo što to treba mijenjati, treba zahtijevati, tražiti, zaštiti se
    da jedna pijana žena maltretira učitelje i djecu i da je to tako, meni je neprihvatljivo
    dođe mi da pitam u kojem svijetu ti živiš
    naravno da postoje mehanizmi kojima se predviđeno boriti protiv maltene svega, ali kad s jedne strane imaš mehanizme i ljude koji imaju određene granice, a s druge strane imaš osobu za koju granica nema (nema tog "ok to neću napraviti jer to je naprosto neprihvatljivo"), onda se svašta dogodi
    mislim, pogledaj nam javnopolitički prostor, i ne samo naš

iako se slažem da se ne vrijedi povući zbog straha od ekstremnih slučajeva, i često mi se čini da su ljudi na osnovu jednog neugodnog iskustva odustali od puno više toga nego što je potrebno.
    ali je realnost da u nekim slučajevima stvarno jedna dovoljno luda osoba može izludit i šefa i stanicu bez da okom trepne, i ovaj, izvršit nuždu na mehanizme
    neke takve osobe postanu i predsjednici, gradonačelnici..

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam, ne bih generalizirala ovo o poštovanju učitelja. Ja sam obožavala svoju učiteljicu. Jedna od najdivnijih osoba u mom životu. Ja sam umirala od dosade u školi. Ljuljala bih se na stolcu, bila sam gotova u pravilu puno brže od ostalih i što onda raditi. Žena me mogla slati ravnatelju zbog ponašanja, a ona me znala uzeti na svoje plave borosane i šetati tako samnom po razredu. Ja sam bila presretna u bilokakvoj interakciji s njom, a ove šetnje učionicom su bile vrhunac sreće.

U srednjoj je jedan izrazito dragi i pristojan dečko često bacakao olovku u zrak. Nitko ga nije kažnjavao. Lijepo bi odgovarao pred pločom i bacao olovku. Nama je to bilo simpatično. Mislim da je intonacija bitna. Vjerojatno bi ovaj prestao da je upozoren, jer je stvarno dobar.

Dok sam bila na hormonalnoj terapiji, imala sam isto žutih minuta. Isto sam suprugu rekla da nek ne ide samnom u sukobe, nego neka me zagrli i bit će bolje. I bilo je.

Nisam ja predsjednica da mi se svi moraju klanjati. Malo opuštenosti ne može jako škoditi, a često ima pozitivan efekt.

Velena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ni ja ne kužim hype oko spinnera Učiteljica dozvoli da nose u školu ali ne smiju pod satom koristiti, isto ni telefone.
    Jelena pa ti si trebala svakako ići na polaganje dva razreda u jednoj godini, ako te učiteljica nanašala tak po učionici. Bila je sa mnom u školi jedna curica poput tebe daleko je dogurala.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da se uključim...
    Priča mi frendica iz Njemačke koja ime dijete s posebnim potrebama... kad joj je dijete išlo u školu, terapeutica je bila predložila ovaj spinner da joj pomogne fokusirati se. Njenom djetetu nije spinner nije bilo značajno pomagalo, ali mnogim klincima iz te generacije je. I koristili su ga bez puno pitanja od strane nastavnika.

Njezina druga prijateljica ima klinca koji sad ide u školu i koji već godinama koristi spinner (čak i na testovima) da mu pomogne u fokusiranju. Kako je spinner postao glavna fora, sad ga imaju svi i škola ga je zabranila. Svima... pa i ovom dečku s posebnim potrebama, koji sad naglo ima lošije ocjene jer nema svoje "pomagalo".

Eto... izgleda da ipak nešto ima u tom spinneru.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedno je dijete kom to treba
    drugo je srednjoškolac koji se inati profesoru

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Naravno.
    To samo ja lagano mijenjam mišljenje o spinneru.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kod mojih dvoje, spinner euforija trajala cca tjedan dana. Više ne znaju ni gdje su ih pospremili.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod nas je oduševljenje potrajalo punih 10 dana.
    Danas ga se nije valjda ni setila .
    Pitam MM-a, jel vrte srednjoškolci spiner još uvek? Kaže: ne, dosadilo im je.
    Svako čudo za 3 dana .
    Ali čim počne opet da besciljno prevrće neku glupost po rukama, ja ću je sama podsetiti na njenu fiiinu igračku...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a ne znam tang, dogodi se svašta to znam
    ali nije baš da ništa nigdje ne možeš poduzeti
    nekako mi se čini da se svi mi polako mirimo s tim da se ne može ništa, pa pristajemo na svašta i kad se realno može nešto poduzeti
    vidim to i na svojim primjerima i baš sam nezadovoljna zbog toga
    sve češće odmahujemo rukom "ionako ne možeš ništa"
    mislim da je ta apatija pogubna, prihvaćanje i mirenje s tim "ne možemo ništa"
    ne bih vise zachatavala temu, nadam se da će se u cvijetinom razredu posložiti situacija nakon aktivacije mjerodavnih i roditelja i učitelja...

sad malo o spinneru
    moje ga nisu tražile
    starija je napomenula da je to sad jako popularno, ali nije rekla da ga želi
    a ja nisam pitala
    dok je bila mlađa uvijek je tražila novitete i mi smo joj popuštali, dugo je bila jedinica a mi neiskusni poletili ispuniti svaku želju (pogotovo tata)

vremenom smo zauzeli drugačiji stav, tako da je sad dosta iskulirana po tom pitanju
    nakon hrpe pobacane plastike i drangulija na koje smo potrošili pozamašne iznose i koji su kratko bili aktualni više nemam običaj na prvu kupovati sve što im se svidi
    i ona je to nekako spontano preuzela pa sad dosta kritičnije sve skupa promišlja...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kupila.
    Kćeri rozi, sinu crni.
    Investicija od 40 kn total.
    Neš ti...
    I da ih se zasite neću propast za te pare a vrtim ih i ja povremeno.
    Izvještila sam se u vrćenju na nožnom palcu...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja kupila svojima jucer :D Doduse, nasla ih na sajmu po smijesno niskoj cijeni, a jedino mi je ta cijena bila prihvatljiva :D

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kupila svojima jucer :D

da se nadovežem na tvoj post na drugoj temi, čudni su puti svetog ante

neka si rehab, iako u nas gotova zabava - ni jedan ni drugi više ne vrte.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lol, bit ce da su mu se djeca utekla u pomoc :D Rezime svega, jedan vec izgubljen, drugi bacen u kut i zaboravljen. A sta sam vam ja govorila :D

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I mi ga kupili neki dan. :najboljamamanasvijetu:
    Rozi. Sad joj žao što nije izabrala svjetleći.
    Nek' se friga. Ne može. :majkaokrutnica:

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    I mi ga kupili neki dan. :najboljamamanasvijetu:
    Rozi. Sad joj žao što nije izabrala svjetleći.
    Nek' se friga. Ne može. :majkaokrutnica:
    svjetleći su psihodelični, slučajno sam naletila na jedan pa mi je bilo zlo kad sam ga zavrtila

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja mislim da bi i meni pozlilo od svijetlećeg...

naši su isto pali u zaborav, sad ga na kraju ja vrtim dok čitam

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

...čak razmišljam i da ga ponesem na posao

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    svjetleći su psihodelični, slučajno sam naletila na jedan pa mi je bilo zlo kad sam ga zavrtila
    Znam...
    Vidjela sam ga na djelu. Prvo sam joj njega ponudila... a kako ona mora biti pametnija od mame, izabrala je rozi.
    Tko je sad šljivi.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nama danas stigli s geeka, svjetleći, 7kn komad. Taman za kraj školske godine. Sad se nadam da barem prvih 7 dana neću plijeniti mobitele.

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Meni ide na zivce, ne dam MMu da ga vrti.
    Moja malena ga je dobila u skoli od uciteljice koja se potrudila i nabavila je za svakog ucenika u razredu jedan spinner. Nakon 2 dana im vise nisu fora i uciteljica sad ima mir u razredu. U nekim skolama su zabranjeni.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pametna učiteljica :D

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Vi čiji su se klinci zasitili, jel biste prodali svoje? Ne da mi se tražiti, nemam vremena, pa za neku razumnu cifricu vi prodate ili iznajmite?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uzmi na glavnom, 20 kuna komad
    neki dan je bilo jedan 20 kuna, dva 30 kuna
    sada mi se čini da više namaju tu ponudu
    ali mislim da nigdje nećeš naći za manje od 20 k
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 14.06.2017. at 10:32

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

naši su isto pali u zaborav, sad ga na kraju ja vrtim dok čitam
    pomaže li?
    ja se baš teško koncentriram na čitanje
    a kad nemam mira
    kroz dan me stalno nešto ometa, dijete, pas, tv.....
    navečer kad se sve umiri, onda ja zaspem nakon 3 reda
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 14.06.2017. at 10:34

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja onih dana kad joj je neizostavno trebalo nije stigla do mjesta prodaje. Sad više ne spominje. Recimo jučer je bila u kupovini poklona frendici za rođendan no kupila poklon i za sebe kratke hlače

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pomaže li?
    meni da, ja sam nervozna po prirodi

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje