Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Fidget spinner

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pa dašta da spineri nisu problem
    a i ta mama, pa bem mu, zar nema nijedan mehanizam kojim bi se to spriječilo?
    meni je u to teško povjerovati
    prije će biti da se nitko nema volje uhvatiti u koštac s problem i pozabaviti se time ozbiljno
    gdje su stručne službe, ravnateljstvi škole, policija, socijalna služba, mediji?

mislim jasno mi je da u našoj državi hrpa toga postoji pro forme i da u praksi ne funkcionira
    samo što to treba mijenjati, treba zahtijevati, tražiti, zaštiti se
    da jedna pijana žena maltretira učitelje i djecu i da je to tako, meni je neprihvatljivo

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    gdje su stručne službe, ravnateljstvi škole, policija, socijalna služba, mediji?
    upravo to
    pogotovo ove prve dvije stavke
    ako to šteka onda nastavnik ne može ništa
    a zaboravila si spomenuti ministarstvo
    agencije za obrazovanje
    koje uglavnom, kada dođu, istražuju papire
    postave se kao isljednici i često se svede da se traži što su nastavnici pogriješili

mediji, uh to ne volim

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    mislim jasno mi je da u našoj državi hrpa toga postoji pro forme i da u praksi ne funkcionira
    samo što to treba mijenjati, treba zahtijevati, tražiti, zaštiti se
    da jedna pijana žena maltretira učitelje i djecu i da je to tako, meni je neprihvatljivo
    dođe mi da pitam u kojem svijetu ti živiš
    naravno da postoje mehanizmi kojima se predviđeno boriti protiv maltene svega, ali kad s jedne strane imaš mehanizme i ljude koji imaju određene granice, a s druge strane imaš osobu za koju granica nema (nema tog "ok to neću napraviti jer to je naprosto neprihvatljivo"), onda se svašta dogodi
    mislim, pogledaj nam javnopolitički prostor, i ne samo naš

iako se slažem da se ne vrijedi povući zbog straha od ekstremnih slučajeva, i često mi se čini da su ljudi na osnovu jednog neugodnog iskustva odustali od puno više toga nego što je potrebno.
    ali je realnost da u nekim slučajevima stvarno jedna dovoljno luda osoba može izludit i šefa i stanicu bez da okom trepne, i ovaj, izvršit nuždu na mehanizme
    neke takve osobe postanu i predsjednici, gradonačelnici..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •