Evo, odgovaram

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Da li ste ga već kupili? Ili su ga djeca sama kupila?
Nisam ga kupila, dijete si ga je samo kupilo u kineskom dućanu na placu od vlastitog novca.

Ustvari, koliko smo svi skloni kupiti najnovije "igračke" našoj djeci?
Nisam tome sklona i više volim da se s novitetima malo pričeka (tako funkcioniram i za samu sebe). Prošli tjedan je došao s pričom da je to jako popularno i da si to želi nabaviti. Spustila sam malo loptu i rekla mu da se strpi par dana (MM je već bio na jedan klik od "kupi" preko Amazona, on je više od mene sklon pogodovati dječjim željama) pa neka si to kupi sam ako bude siguran da to baš želi. Odgunđao mi je na to "opet ti s tom tvojom emocionalnom inteligencijom" ali poslušao je, strpio se i jučer si ga je kupio sam u susjedstvu.

Ali vidi vraga, nakon jednog dana posjedovanja tog magičnog predmeta, zaključio je da ga to "više ne veseli toliko". Vjerojatno to ima veze s onim potrošačkim mentalitetom koji je kod dosta djece razvijen prerano i preko mjere srećom, nije dao velike pare za tu igračku, pa računam da će se uravnotežiti kroz par dana. Ako se neće on time igrati, hoću ja, meni je baš fora premetati nešto po rukama a i dobra je vježba za koordinaciju prstiju.