Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Fidget spinner

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jasno da se za troje množi s tri, ali ako bi se dalo i više za drugu igračku (rehab), znači da nije stvar u novcima, nego u tome što se misli da je ova igračka "glupa". Po meni, dobra igračka je ona s kojom se dijete igra. Neke će se pokazat promašene, neke će nas iznenaditi, i tako...
    Nikad nismo kupovali tone igračaka ni sve što požele. Svojevremeno mi je smetao taj pritisak vječnih reklama i poruka "sakupi ih sve", ali smo prema svemu skupa tokom godina izgradili stav i više nas se to previše ne dira. Kao posljedica toga, nemamo nikakve traume od toga da djeca ponekad dobiju što ih veseli, pogotovo ako ne košta puno.
    Ali naravno, ako ne želite kupiti, nemojte, šta da vam radim :D

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Jasno da se za troje množi s tri, ali ako bi se dalo i više za drugu igračku (rehab), znači da nije stvar u novcima, nego u tome što se misli da je ova igračka "glupa". Po meni, dobra igračka je ona s kojom se dijete igra. Neke će se pokazat promašene, neke će nas iznenaditi
    U tome i jest kvaka. Meni je to preglupo da bih dala novac za to. Naravno da uvijek postoji opasnost da se moje poimanje neke stvari kao iznimno glupe poklopi sa njihovom percepcijom te iste stvari kao iznimno vazne (sjetite se Cvijetinih starki :D ), ali, kao sto sam vec napisala, zaboravljeni fidget u travi rasprsio je moje misli da je to njima mozda beskrajno vazno. Tim vise sto nisu ni upitali gdje je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •