Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Fidget spinner

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Da se ne bi slučajno ruke zaposlile nekim konkretnim poslom... ili ne daj bože mozak...

(Nije ovo kritika djeci, nego današnjici.)
    Mojca, dijelimo mišljenje!

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mene tako živcira ta kolektivna svijest - tipa "svi imaju mobitele pa moram i ja", sad "svi imaju fidget spinner pa moram i ja".

A zanima me ima li uopće više roditelja koji djecu uče da ne moraju imati sve što drugi imaju da bi se osjećali dobro, bili dobro i bili svjesni svoje istinske vrijednosti neovisno o tome što posjeduju ili ne posjeduju?

Ja se kao takav roditelj počinjem osjećati kao izrod jer ne nalazim nigdje nikog tko slično razmišlja.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    A zanima me ima li uopće više roditelja koji djecu uče da ne moraju imati sve što drugi imaju da bi se osjećali dobro, bili dobro i bili svjesni svoje istinske vrijednosti neovisno o tome što posjeduju ili ne posjeduju?

Ja se kao takav roditelj počinjem osjećati kao izrod jer ne nalazim nigdje nikog tko slično razmišlja.
    Ima. I ja se tako osjećam, tu kod nas se sve vrti oko toga koje dijete što ima bolje, radi atraktivnije rođendane i slično, nedaj bože da rade doma ekstra matematiku sa djecom,ili pisanje, čitanje, za sve ima je kriva uiteljica i program koji se previše žuri. Meni je puko film ove godine i rekla sam kćeri, dosta nećemo više mitmachen. Izvoli, izaberi maximlano 5 djece s kojima si si najbolja i vodim vas u kino za sljedeći rođendan. Nije imala ništa protiv, odgajamo je tako od malena. Iako su i nas pouvkli u taj vrtlog, ali izlazak iz njega neće biti težak jer su temelji postavljeni davno prije, srećom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •