Bok curke, evo i mene na ovoj temi. U zadnje vrijeme jako puno razmišljamo o posvojenju pa sam odlučila otvoriti temu da mi pomognete sve vi koje ste već prošle postupak posvojenja ili ste još u tome. Ja i suprug smo bili u MPO i sad idemo na zadnji postupak. Nakon toga će odluka vjerojatno biti da stajemo sa MPO i idemo se boriti sa papirologijom za posvajanje. Mene zanima dali ste prije svega išle u školicu za posvojitelje ili? Kako ste se organizirale sa školicom ako je nema u vašem gradu? Zanima me što vam je bio prvi korak u tome? Dali je problem ako živimo u kući sa muževim roditeljima-imamo svoj kat posebno. Dali je problem kada dođu u provjeru stana što nemamo posebnu sobu za dijete? Imamo jednu koja bi se eventualno dala preurediti u dječju. Moj suprug se lijeći dugi niz godina nažalost kod psihijatra, radno je sposoban i sve ali dali bi to isto mogao biti problem? I ono zadnje koje su šanse da dobijemo manje dijete do eventualno 2-3 godine? Malo sam odužila ali eto imam milijun pitanja![]()