Pokazuje rezultate 1 do 50 od 193

Tema: Individualizirani pristup u nastavi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Bi li mi netko mogao objasniti KAKO dijete dođe u Kukuljevićevu i prođe 3-4 doktora i dobije IP iako NEMA ni disleksiju ni disgrafiju ni ADHD, ni ADD, ni druge poremećaje. /dijagnoze? Jasno mi je da se određeni postotak nekom vezom/intervencijom možda i provuče, ali kako to mogu biti HRPE djece?
    Radi se o interpretaciji naravno. Različite simptome i njihove kombinacije možeš interpretirati na različite načine, ovisno o tome na što staviš naglasak odnosno što u procesu dijagnostike previdiš.

Često se na vanjskoj obradi previdi realna situacija u školi, jer anamneza se dobiva od roditelja, koji može imati svoje viđenje. Tako barem kažu kolege kliničari.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Često se na vanjskoj obradi previdi realna situacija u školi, jer anamneza se dobiva od roditelja, koji može imati svoje viđenje. Tako barem kažu kolege kliničari.
    Mene u Kukuljevićevoj na obradi uvijek traže mišljenje i izvještaj školskog defektologa, ali svašta bih mogla reći o njihovim procjenama koje često nemaju veze s pameću.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa Vidi poruku
    Mene u Kukuljevićevoj na obradi uvijek traže mišljenje i izvještaj školskog defektologa, ali svašta bih mogla reći o njihovim procjenama koje često nemaju veze s pameću.
    Vjerujem da te traže, ali nisam sigurna da traže i roditelje djeteta koje gore spominješ
    "ADHD" iz nefunkcionalne obitelji koi razbija po školi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •