Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Tl i problemi sa sjedalicama

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Tl i problemi sa sjedalicama

ne znam, jel ima negdje neka slična tema...znam da sam pročitala da je problem riješen
    naime, šta se dešava, kad u TL želiš probati sjedalicu prije kupnje to se ne dozvoljava
    daju ti da probaš montirati sjedalicu na NJIHOVOM sjedalu u dučanu, a ako želiš iznijeti sjedalicu van trgovine moraš je PRVO PLATITI pa tek onda probati u autu
    još je jedan ogroman problem
    prijateljica je kupila maxi cosi priori xp
    zamolila je da joj se pokaže kako se montira u njihovo auto, Punto, noviji model
    trgovkinja je napravila takvu glupost kakvu niko ne bi napravio, moj Tino zna zakopčati našu sjedalicu i zna da pojas ne smije plesati
    savjetovale su prijateljici da neka ode u sve po 8 kn i kupi malo "kvalitetnije štipalice/kvačice za robu" i da s njima zategne pojas koji je plesao oko sjedalice a sjedalicu možeš micati lijevo desno, naprijed nazad "zaglavite je prednjim sjedalom, to vam se tako radi"

ne znam može li se što napraviti po ovom pitanju
    ako može evo ja se javljam da ću obići ove tri trgovine TL-a koliko imamo u Splitu i pokazati im kako se montiraju sjedalice jer to je sramotno koje savjete imaju....

ovo je samo jedan od slučajeva s kojim se susrećem svako malo

npr. one TL-ove sjedalice od 300kn 0-18 kg savjet je da se uzmu konopi i da se sjedalica zaveže za sjedalo jer je nemoguće ju namontirati a crvena kopča tzv. Fiks kopča je za igru djetetu dok se vozi itd.

može li im se poslati neka brošura ili nešto, kako montirati sjedalice, ili da se nekako dogovorimo s njima pa im pokazati kako se montiraju ovi modeli koji se najčešće kupuju????
    nabadam bezveze ideje jer mi ne pada ništa pametno na pamet...ali kad već ljudi daju tolike novce za sjedalice bio bi red bar da se te sjedalice ispravno montiraju....

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

brane, problem stoji kako si ga opisala.

nekoliko puta smo ih kontaktirali i ispravljali pogreške, no oni su jako veliki i treba stalno ispravljati...

stoga, evo, dobre prilike kako bi im se poslalo nekoliko komentara i uputa kako bi mogli bolje pruzati usluge svojim potrošacima.

pošalji im pismo u kojem opisujes i upozoravas na ove probleme.

ako pošalješ ti, pa još netko, pa još netko...

nešto se mora dogoditi!

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

reagirala i urigirala kod šefice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •