Da, i ja htjela pitati kako je prosla operacija.
Strpljiva sam ja, 19 mjeseci je iza mene.![]()
Da, i ja htjela pitati kako je prosla operacija.
Strpljiva sam ja, 19 mjeseci je iza mene.![]()
ni danas nista od M, ja sam sigurna da nece ni doci. do sad me moj osjecaj nije varao. jutros neka navale mucnine i krvarenje iz nosa.
kako ste vi drugi. ima li jos kakvih sjena i crta?
i jos jedan dodatak od mene (zacudo) ne mogu vjerovati kako breskve iz ducana mirisu. cijela kuca mi mirise po njima od jutros. a stoje na istom mjestu iste breskve vec danima!
Justme to je to. Crte su lijepo vidljive!
ooo dominikslatkiprije koji dan sam pratila tvoju pricu bas, kada sam imala neke cudne bolove u trbuhu. utjesilo me kada sam vidjela da je to normalno
sad cekamo betu ili uvz za potvrdu da je sve sve sve dobro. ali ne sumnjam nimalo. kako si ti dominikslatki? kako napreduje?
Mona i Sara operacija je prosla savrseno. Histeroskopijom su mi uklonili polip koji je poslan na biopsiju i odradili su mi i dijagnosticku histeroskopiju da bi vidjeli ima li kakvih nepravilnosti unutar maternice. I jos je napravljena kiretaza maternice i taj materijal se isto salje na analizu. Nalazi su 21.07. Isti dan sam isla doma, 2 sata nakon operacije. Drugi dan sam ostala doma na bolovanju i onda isla raditi. Par dana sam malo krvarila i to je to, nakon operacije su bolovi kao menstrualni. Nadam se da je 9 mj nas mjesec. Sara mi imamo duzi staz od vas.
Justme![]()
Sama snaga i strpljivost kod nas. :zagrljaj_veseli:
Jako si brzo isla raditi, čovjek bi rekao kako to sve rutinski jako ide.
A njima to sve i je rutinski. Meni je samo jaaako kava falila taj dan.
Dosla sam u 7 i pol nataste i potpisala pristanak i odveli su me u sobu. Tamo sam lezala negdje do podne kad sam otisla na utz pregled. I onda sam opet cekala do 2 i pol kad sam otisla na 2 kat gdje su mi stavili braunilu i odvezli u salu. U sobi sam bila u 3. I cijelo to vrijeme nismo smjele ni jesti ni piti, a stvarno nam je bilo vruce i bez tekucine je tesko. I tek sat vremena nakon operacije smo mogli nesto popiti i pojesti. U 5 sam vec bila vani.![]()
Chiara - nisam znala da su ti radili i kiretazu? Kada ces dobiti nalaze?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure, kavica. Justme, pišemo II uz tvoje ime?
justme409, čestitam i molim te odi što prije po potvrdu da si trudna i terapiju! sa ovako visokim tsh može doći do ranog pobačaja...nije za zezati se! sretno!!!
Posljednje uređivanje od kudri : 17.07.2017. at 10:42
jutros je plus bio super vidljiv, bila sam odmah kod doktorice, dobila th, sutra ju pocinjem piti. ALI sad sam prestrasena skroz. Malo prije sam vidjela da mi je isjedak bio smedjkast. sad mi se cini da se vec prozucuje, ali iskreno izulo me. Idem popodne kod gin cim otvori.
justme, dosta trudnica ima krvarenje u t. Znam kako ti je. Odi kod giniča (ili hitnu), vjerujem da će ti dati neku progesteronsku terapiju i strogo mirovanje. ~~~~~~~da se mrvica samo gnijezdi.
Listu ćemo staviti tek kada se justme javi.
Bok cure!
Just, čestitam, bravo! Nadam se lijepim vijestima, da potvrdiš te crtice i želim ti dosadnu trudnoću!
Ja nemam ništa za pisati, M prolazi, skoro već je, idemo u novi ciklus. Plan je bebiti svaki dan od 10. do 20. dc, a ovo između kako nam se bude htjelo, I povećati doze za MM (L arginin, spirulina i koenzim Q10).
Još ćemo vidjeti hoćemo li u 8.mjesecu odmah u prirodnjak ili ćemo klomifen + folikulometriju. Još ne znamo, vidjet ćemo kako ćemo biti raspoloženiKliniku sam zvala i rekli su mi ako želim da se javim iza 5.8. Mislim da ćemo ipak ostaviti to za 9.mjesec i malo uživati u ljetu.
Bome ono je bilo par kapi, malo po papiru nakon brisanja, u rasponu od cca 15 min dok sam dosla kuci bilo je samo milimetarska tockica sluzavo zuckastog iscjetka s mrvicastom tockicom smedjega. i od tada nema nista, a stvarno idem svako malo. u 2.30 idem kod ginekologa. u medjuvremenu sam zvala frenda koji je na medicini i kojeg je zanimala ginekologija za spec. i rekao je da se ne brinem, da je to normalno, da se stvara sluzavi cep. Sada sam smirenija. Cigarete sam bacila ca, i uredno popila pola salice kave bez ijedne.
November 9ti mjesec je moj rodjendantaj je def najsretniji
drzim fige
Bila kod gin.
Iako je to prestalo ubrzo nakon i vise se nije javljalo (danas) gin je izvukao jos malo sa onim spekulumom i rekao da nie bas optimistican sto se tice iscjetka u boji cokolade.
Na uvz se vidi mjehuric ovalni koji odgovara broju dana i sve odg broju dana izostanka m. Dobila dufaston i folnu i hrpu panike. Za 7 daba opet
justme, vjerujem da će biti dobro i da ćeš za 7 dana otvoriti novo odbrojavanje. A sad ne paničari, uzimaj terapiju. Pogledaj na netu smeđi iscjedak na početku T jako je čest. Ja sam ga imala (i ne samo smeđi, ja sam krvarila i nosila uloške) na početku svoje druge t i sve se smirolo za mjesec dana.
Posljednje uređivanje od tocekica : 17.07.2017. at 15:28
Lista za: 17.07.2017.
(ne)čekalice:
Sathya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~60.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~33.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc II
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Ljubičice, kako ste ( i jeste li ljubičaste)?
Hej cure, pozdrav!
Nisam baš navračala ovih dana, mozak mi je malo odlutao dalje od bebača, puno radim i radim na tome da napravim neke promjene u karijeri, tako da imam osjećaj da sam se napokon opustila (ta magična riječ!) po pitanju bebe jer su mi totalno neke druge stvari na pameti! Ne znam ni koji sam dc! Idem sad čitati zaostatke!
Vidim nekakav plusić se pojavio, justme409, čestitam i držim fige da sve dobro prodje!
Koliko god sad bila u komi vjerujem da ce.proci sve dobro. Smedjeg vise nije bilo osim nakon velike nuzde u tragovima kao i kod ovulacijskog krvarenja (kod brisanja) i inace lagano prljavo bijeli iscjedak. Cisti se ocito. Od cega je uopce moguce sve imati krvarenje. Pogotovo to smedje (cokoladno) osim od odbacivanna ploda (meni je gin samo to dao kao opciju naglasavajuci tu cokoladnu boju iscjetka, ima vise nijansi krvarenja?!?)
Meni je frendica rekla da je imala smečkasto krvarenje otprilike kad je trebala dobiti menstruaciju, dan-dva. Na prvi pregled je išla tek sa sedam tjedana. I, imala je super trudnoću, bez ikakvih problema i rodila zdravog malog dječaka!
Ta smeđa krv zna biti stara krv i sada odlazi, a samo je ona jer nema nove zbog ploda!
Puno je trudnica rodilo zdrave bebe i imale krvarenje.
Dobro da si odmah isla i krenula s terapijom i za štitnjaču.
Tocekica, krenula s trakicama ovaj ciklus?![]()
Daj, možda imaš hematomić. Možda si prokrvarila zbog prokrvljenosti, možda ti još hormoni nisu naj ( zato progesteron uzimaš). Ako nije ugrušasto, crveno ne paničari, ako ti se pojača odi na hitnu da te pošteno pogledaju. Pogledaj po forumu, puno jas je imalo smeđi iscjedak baš kad smo treble dobiti m.
Prije sam bila previse osjetljiva i iscrpljena da ni precitavala sve. Bas sam malo umorila se. Znam da je to za nekoga nista i da imaju cure puno ozbiljnije probleme od moga, ali onaj tsh u petak i sad ta krv malo su me psihicki umorili.
Hematom nije vidio. Tj nista se drugo nije vidilo osim buduceg bebacha. U cet planiram otici na jos jednu kontrolu privatno kod odlicne doktorice.
I najbitnije. Hvala vam cure. Ne mogu opisat koliko to znaci
jutro , evo kavicu vam nudim....nema me znam, svi mi to govore, svi me traze, i svima sam nedostupna...vec se ljute...
posao, posao, posao......
citam vas i ponekad skoknem(kao sad) da vas pozdravim...
Justme čestitam.........
puseeeeee saljem
Lista za: 18.07.2017.
(ne)čekalice:
Sathya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~61.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~34.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc II
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Sathya, što ima novog/starog kod tebe. Samo se javi dal želiš biti na obrojavanju ili ne. Ostale Ljubičice, kakvo je stanje kod vas. Sarasvati, evo i danas sam pišnula minus, možda mi se ovaj ciklus produljio. Nemam plodne sluzi. Mjerim bazalnu, i jučer mi je pala temperatura za 0,2 stupnja i danas je ostala niska, ali mjerila sam je u 5 ujutro, tak da mi ff ne uzima u obzir.
Cure iznad mene... ima li ista. Vlatka je rekla da ce u pon raditi test ako se dobro sjecam.
tocekica, meni je danas 2 dc
Nisam se ni nadala da će biti išta od ovog ciklusa
Moje krvarenje pri kraju. Sada samo samo javlja prljavi bijeli iscjedak nakon stolice. Al dajte recite mi. Umjesto da budem sretna zbog toga ja u depri i dalje. Jel moguce da taj progesteron toliko zamuti pamet?
5 dana se moram strpiti![]()
Nakon toga napokon laganini i gusti!
Tocekica, ja cu sad popodne pisnuti, onako školski - u propisano vrijeme :D
Just, zaboravila sam sto je za pet dana?
Ja inače piš popodne, ali jučer i danas sam imala nižu bazalnu od niske bazalne pa sam mislila da je to to ( ali ne, još niš kod mene). Justme za 5 dana ima kontrolu kod gin koji će joj reći da je sve super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~( a možda se i srčeko zatreperi na uzv-u).
Posljednje uređivanje od tocekica : 18.07.2017. at 15:59
Tocno to![]()
Idem po potvrdu da je sada sve ok. I da sam mirna!
Jutrooo!
Kavicaaaa!
Vidim imamo +! Justme čestitam!
Drage moje šaljem vam hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mami, kako siiiiii?
Dobro jutro, ja svoj crni caj pijem i dijelim njega![]()
Lista za: 19.07.2017.
(ne)čekalice:
Sathya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~62.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~41.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc II
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Evo liste. Jučer navečer počelo "plodno razdoblje" po sluzi uz blagi spotting (ja spottingiram oko O) ali bili smo pre umorni za radnu akciju, a pošto je trakica bila i popodne negativna onda sam radije išla spat
(toliko o romantici). Sara, hvala na čaju, baš sam si uzela Earl Grey da me razbudi. Danas, sutra i prekosutra još radim (a baš mi tak nekako pada i plodno razdoblje). Cure, puse i ljubičice vibram da ste T~~~~~
Tocekice, onda radno na poslu i radno doma, hahaha
Munkice, ku-ku?