Evo da ja malo detaljnije podjelim svoje "simptome" ovih par dana. Mucnina je prestala, vise manje. tu i tamo kad se sjetim nekih stvari mi zaigra u grlu,ali samo pocnem gutati tu sliku i prodje. Glavobolje (pritisak u glavi) i zacepljen nos dosta cesto imam i inace, doduse nikad me nije glavobolja probudila, ali dobro. Alergija kozna mi se pogorala, terapija za nju mi je belogent koji je kortikosteroid s kojm se necu igrati sada, pa patim malo. U donjem dijelu trbuha mi zna tu i tamo neki grc se javiti kratkotrajjni i osrednjeg intenziteta, ili pritisak pa ne znam jel mi se piski ili ne, pa odem piskiti za svaki slucaj XD, kao kada dobijem (ne sjecam se da sam ikada imala toliko prije takve grceve i pritisak prije M), i pase mi grijanje dlanom ttog donjeg dijela sto obavezno 2.dan M moram raditi. Jedina promjena mi je pojacan bijeli iscjedak, ali ne bas gusti. Ne mogu se sjetiti da sam ikada prije M imala bas toliko ga. Bitno da nista ne pece, ne svrbi i nije sumnjivog mirisa. Trbuh mi je napuhan malo i ne podnosim bas pritisak na njega i ne mogu ga uvuci kao i prije, ali to moze biti i od silne hrane s kojom sam se pocastila

Razmisljala sam u srijedu napraviti onaj clearblue test, to mi je 26 dan, tj dan - dva prije ocekivane M. Sto vi mislite, isplati li se uopce probati taj test napraviti?