-
imam onaj clearblue doma jos od prije. on mi je isto prije par dana pokaza sjenicu. al bas sjenicu. pa sam htjela s nekim drugim probati. u pon cu jos taj cleareblue pa idem doktorici s nalazom tsh. kako jos to nije sluzbena potvrda, a obzirom na povisen tsh mozda mi da betu na uputnicu vaditi pa ce to biti to.
znaci to bi moglo biti to??????? ako je evo danas usla u 5.tjedan.
Kada dobijem 100% potvrdu opisem vam tocno to ljubicasto dole
ali to je bome prosirilo se da neznas vise jeli odumire il je normalno. cice nista npr, osim jako slabovidljive dvije zilice (koje nisu prije bile tu) i iscjetka iz bradavica i ljubicastog ruba oko bradavica. lagan neki cudan osjecaj u trbuhu, ali vise okolo svega toga nego bas tamo (jucer je bas rastezalo se sve, i ono sto govorim stalno, ko balon napuhano, doslovno sam takvu napuhanost osjetila samo nakon operacije slijepog crijeva laparoskopski). glavobolje moje koje ne mogu pripisati tome jer znam stvarno dobiti lagan osjecaj u glavi od zagusljivosti, sunca, vrucine. nagle promjene raspolozenja (kad sam vidila nalaz tsh plakala sam ko kisna godina pred bolnicom, ne plakala, ridala, ne sjecam se kad sam tako plakala, na sve s djecom sam plakala, ali uglavnom mir. i totalni gubitak apetita. NISTA MI SE NE JEDE. niti slatko (za cim sam inace luda) niti slano, NISTA!, samo mi se kava pije. jedem jer znam da moram jesti, pa jedem jedan jogurt pola sata jer mi ga je muka jesti. i mucnina mi dolazi od gladi zapravo, onda brzo preokupiram misli, uzmem vode i lagano pijuckam vodu i gutam. Cim sam se logirala rekla sam da sam se uj probudila s osjecajem da je to to. sada trenutno sumnjam da je ovulacija bila zapravo 2 dana posli nego sam ja mislila, ali viditi cemo.
Sad, za koji dan vam potvrdim jesu li to zapravo simptomi T ili nisu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma