Hvala! [emoji813]
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Hvala! [emoji813]
Lista za: 23.07.2017.
(ne)čekalice:
Sathya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~66.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~45.dc II
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~37.dc II
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Nadam se da nije fulanac, preko moba sam.
Sathya, javi se, molim te, jesi li na listi, koje su novosti kod tebe.
Vlattka čestitke od srca, curke lijepo je vidjeti na listi dvije crtice, nadam se da će ih biti jos, puno više...
Drzim fige![]()
Vlatka čestitam!
Dugo nismo imali dva +.
Drage cure sad polako i uživajte. Nadam se da će još koja od vas javiti lijepu vijest.
Hvala svima!![]()
Sto ima novog kod vas? Kako podnosite ove vrucine? Ja jedva cekam zahladjenje u utorak!
Vlattka, cestitam od srca!!!
Vlattka - cestitam ti, ovo su bas lijepe vijesti
I ja samo cekam utorak... nadam se da ce mi biti zima hehe
Sent from my iPhone using Tapatalk
vlatka čestitiam...jesi vec bilaa kod doktora ili tek ides???
cure kad stavljhate novo odbrojavanje....
Vlattka čestitam ti od srca!!! <3
Baš je lijepo krenulo, ajmo cure oboriti rekord, koliko može najviše biti plusića...Kako bi nam lista onda divno izgledala.
Ja sam na godišnjem napokon! Umirem za morem, jedva čekam, jao.
Zdravo curke, pridruzujem se November, i ja jedva čekam moree, ali mi idemo tek u augustu tako da imam još da se načekam.
Vrućine me premoriše i ubiše..
P.S jel od dana ovulacija da racunam 14 dana da treba doci menzes ili je to nepisano pravilo pa mogu dobiti kad god. Jer ciklusi su mi inace 30 dana, al O je bila 13ti dan. Pa me to pomalo buni :D
Bajbiblue - M bi trebala dobiti od 12-16 dana nakon ovulacije, kako ko i kako kada
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lista za: 24.07.2017.
(ne)čekalice:
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~46.dc II
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc II
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~36.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice:
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
[/QUOTE]
Sathya, kako je visok dc, a ne znamo informaciju, samo nam se javi i vrati nam se na listu. A jos bolje - nadam se da nemas razloga vratiti se osim lijepom viješću!
Munkice, ti jos bez interneta? Cini mi se da te nema duuuugo.
Cure, kavica. Mogu ja sada staviti listu ( dok imam wi- fi)
Lista za: 25.07.2017.
(ne)čekalice:
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~47.dc II
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc II
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice:
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Jutro!
justme409, javi se da znamo što ima novog!
Cure, mogu ja još do kraja tjedna stavljat listu, dok ne odem na godišnji!
tocekica, sto ima kod tebe? nas dvije se znamo poklopiti u fazama![]()
meni je ovulacija bila jučer/prekjučer. za vikend sam imala hrpu sluzi, bolove u jajniku a jučer su me počele boljeti grudi kao i obično nakon ovulacije, tako da računam da sam danas recimo 1dpo (ne pratim ništa osim sluzi i mojih subjektivnih opažanja tijela, hehe)! Bili smo vrijedni za vikend, pa ćemo vidjet za dva tjedna jesmo li pogodili![]()
Jutro! Uz kavu nudim i caj! Danas zeleni.
Meni je O danas ako je jucer navecer bila jako tamna crta. Ako sam u krivu, ispravite me :D
Mislim da to tako i funkcionira. Tamna je kad je peak i onda nastupi ovulacija kroz 12-24h, a trakica opet posvijetli.
Pozdrav cure! Cestitam Vlattka i justme!!
Nisam se bas javljala, posao me ubija. Iz vecernje nerijetko idem u jutarnju, ne ispavana sam i zivcana. Svjesna sam da uz toliko stresa se tesko moze zatrudniti, a opet mi treba posao i posebno zato sto je za stalno zbog porodiljnog. Godisnji od nedjelje, O oko petka, pokusavam se opustiti i izchillati..
Dobro jutro cure. Bila sam ja kod svog doktora. Nije bas optimistican, a ja sam vec pomalo satrana. Jos 10 dana na ultrogestanima, nakon toga me skida ako GV ne naraste (i ovaj put je od 1,5 mm, a prvi put kad sam prokrvarila mjehuric je bio 2-3 mm). Stjenka maternice je sada pala na 12 mm sto je zapravo najgori dio. Kroz prosli tjedan sam ostavila rezervu za ovaj gozni scenarij i sada se polako mirim s najgorom vrstom scenarija. U srijedu vjerovatno gotovo s progesteronskom th i M. Osjecam u donjem djelu trbuha takav pritisak da mislim da bi me spasilo cak. Možete li mi reci, ako ste gdje vidjele, dali je tada krvareje puno teze, bolnije? sto ocekivati u slucaju tog scenarija?
Nakon svega toga gin ce mi napraviti sve briseve potrebe i rekao mi je da ce dati i meni i MD folnu da ju pijemo mjesec dana prije nego sljedeci put budemo htjeli probati. Sada cemo morati 3 mj paziti. Ionako am je u 08/2018 pir pa moramo ovako i onako pricekati malotako da, ako zelite, pricekajte jos do srijede samnom, nakon toga se ja micem s liste i samo vam drzim fige iz backstagea <3
Uh, valjda nisam sve stigla pročitati! Žao mi je just, držim fige da sve bude ok!
Mi bebimo! Jučer navečer mi je postalo malo onako bolno, znači da se bliži O, uvijek mi je tako. Danas ću pišnuti trakicu popodne da vidimo.
Žigaju me oba jajnika, vidjet ću hoće li desna prevladati (sumnjam pošto je prošli mj bila na desnom O).
Justme oprosti ali ja ništa ne razumijem što se dešava...Pa ja cijelo vrijeme mislim da tebi samo fali progesterona i da je sve ok, šta sad???Žao mi je jako![]()
November iskreno ni ja ne znam sto se tocno razumije, mozda moj mozak niti ne moze shvatiti. znam samo da je u pon 17.7. bilo par kapi smedje krvi, i mjehuric od 2,3 mm. u petak nakon toga mjehurica nije bilo, tj bila su dva neka mini. i sad u pon nije bilo mjehurica, tj bio je jedan od 1,5 mm. zbog sanse od 0.01 % da se mozda jos ne vidi ima sanse do srijede. u srijedu uj idem opet,ako stanje bude isto gotova th ultrogestanima, pa cemo vidjeti dalje.
Ne znam sto se tocno dogadja, jeli samo kromosomski poremecaj, nekakav poremecaj ili ja imam neki problem. Nadam se da cemo vidjeti i saznati uzrok ako je do mene.
Doduse zaliti se ne mogu, iz prve se nesto dogodilo, sto je dosta optimisticno.
Da nisam od pocetka sumnjala i "znala" nebi ni radila test mozda u pon nego bi prokrvarila i mislila da mi je kasnila 4 dana zbog stresa.
e da, naravno... drzim fige da bude nesto konkretno kod tebei tocekica i tebi je O ovih dana?
Posljednje uređivanje od justme409 : 25.07.2017. at 14:22
Da si izvadila betu i još jednom nakon 48 sati, bila bi puno smirenija. Trudna si tek pet tjedana i normalno je da se ne vidi na UTZ, pogotovo ako je ovulacija bila par dana nakon sredine ciklusa.
Ustvari, zašto ne izvadiš betu? 150 kuna je, jeftinije nego pregled kod privatnika. Beta će ti mnogo toga reći svojom vrijednošću.
Meni je ff odredio da sam danas 3 dpo( ali iscrtkano jer mi sluz i bbt te pozitivna trakica baš ne odgovaraju). Pokrili smo se kolko smo mogli. Sad smo svi na odmoru u slo( 4 u malom apartmanu...nema šanse za akcije)
Just, želiš stvarno scenarije? Mozda ipak jos nije vrijeme za njih?
Beti3, rekla je da joj je skupo privatno vaditi betu, da je birala između doktora i bete.
da, beti, na zalost nisam mogla otici prosli tjedan odraditi kako sm mirovala tako da sad cekam 8 mjesec. do tada smo dekintirani. Pricala sam s doktorom koji je i sam rekao da posto se maternica pocela stanjiva (s 15 mm pala na 12 u roku od 7 dana) vjerovatno nema bas puno optimima, ali da cemo probati jos 10 dana. Tako da sad radim jedino sto mogu. Pijem jos uvijek progesterone, od sutra cu stavljati vaginalete, pijem folnu i opustena sam, tj pokusavam se ne nervirati niti ocajavati.
@sarasvati cudna sam biljka, i nekako mi je lakse pomiriti se sa najgorim scenarijem sada vec. jedino sto mi se moze dogoditi za 10 dana da se razveselim. opustenija sam tako jako puno.
sa 6+4 (koliko ce biti u srijedu) bi se na uvz trebalo vidjeti nesto? barem GV? jel tako? ako se vidi da je ona ista narasla ja necu prestati uzimati te ljekove, to je sigurno.
Ako sljedeci tjedan, kada dodje placa, bude ista upitno definitivno cu ici vaditi betu prije krajnje odluke.
@tocekica... jos bolje, van sobe, negdje u divljini![]()
Lista za: 26.07.2017.
(ne)čekalice:
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~48.dc II
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc II
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Cure, možda je bilo govora o tome, ali nemam vremena tražiti, jurim na posao. Zadnja 2 dana testiram sa lh trakicama, i negativne su. I evo sada skužim da imam blagi smeckasti iscjedak. Što to znači? O bi trebala biti tek za 2-3 dana
Vlattka predivne vijesti, čestitam od srca!
Držim fige za dvostruko odbrojavanje!
Just, dobro su ti cure napisale, samo je Beta trebala, nis od tih pregleda tako rano, samo se smucujes. Tko zna kad si uopće ovulirala.
Ja sam bila na 1. Pregledu u 1. T na 6+4 točno i samo se mjehurić vidio, isto sam se isprepadala jer mi je dr rekao da bi se već srce trebalo cut a meni se ni plod nije vidio. Naručio me uz duphaston za 2,5 tjedna i tad se sve lijepo vidjelo, a već mi je spremao kiretazu..
Sad u drugoj zato nisam Jurila sa pregledima, otišla sam tek sa 8 + nešto.
Držim ti fige, samo hrabro i vjeruj u dobro!
Dominikslatki istina. Slazem se s curama i s tobom. Na pregled sam otisla samo zbog tog smedjeg iscjetka. U suprotnom nebi prije 6tog tjedna ni u ludilu. Nakon tog iscjetka vise nisam znala tko mi glavu nosi niti sto je pametno sto nije.
Sada san tu gdje jesam, svaki dan mi se neka nova emocija javi i jos nisam svjesna svega. Naravno da necu odustati tek tako, i sljedeci tjedan, ako se budeista vidilo na.uvz otici cu napraviti betu. Ako se ne bude vidilo nista... niti gv niti nista mislim da to bas nije dobro onda sa 6+4
Čestitam Vlattka, neka sve dobro prođe!
Justme, nadam se da će sve biti ok, opusti se!
Meni je sutra 2dc, čekam zadnje nalaze i raspitujem se o nekim konkretnijim koracima pa ću se za sad malo maknuti s liste ali ću vas još uvijek pratiti!
Puse svima!
Lista za: 27.07.2017.
(ne)čekalice:
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~49.dc II
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~41.dc II
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Dobro jutro! Evo lista i kava![]()
Dobro jutro, hvala na kavi. Imala sam 3-4 dpo bolni jajnik i maternicu, ali kratko vrijeme. Od tada ništa ( osim kaj idem ja stalno na wc, noćas sam se 3x digla piškiti)
Cike nula bodova.
Dobro jutro! Jos nisam stigla do kave/čaja, ali hvala!
I ja volim znati razlicite scenarije unaprijed... Znas sto je najgori scenarijOni sto mi je bilo najdraže u toj grdoj situaciji da me gin podržao da se prirodno očistim.
Kako si? Mučnine?
Krećeš u potpomognutu? Je li ti vec nesto savjetovano?
Može kavicaaa!
Već sam 14.dc, jupi! Volim kako mi vrijeme leti na listi haha. Jučer smo bebili samo jednom, i navečer smo htjeli, ali sam ja bila totalno nervozna i samo baljezgala i uspjela sam skroz ubiti volju i sebi i njemu tako da nismo. I jako sam se ljutila na kraju na samu sebe. Danas ćemo bar 2x. I LH popodne da vidimo. Jučer nije bila pozitivna.
I ja volim znati razlicite scenarije unaprijed... Znas sto je najgori scenarijOni sto mi je bilo najdraže u toj grdoj situaciji da me gin podržao
Da. Na najgori sam spremna sada.
I, ako je tako, u cijeloj toj nesreci barem se dogodilo toliko rano da cu moci sama se ocistiti. Jer realno sve je pocelo vec u 5tom tjednu.
Tocno vecer prije krvarenja, mozda i dva dana prije (ne sjecam se, ali za tu vecer sam sigurna 100%) osjetila sam bolesnu neku jezu kroz tijelo i odjednom mi ne bilo uzasno hladno. Znam da su se svi oko mene iznenadili kako sam hladna.
Ako nije taj scenarij super... biti cu presretna.