-
Dobro jutro cure. Bila sam ja kod svog doktora. Nije bas optimistican, a ja sam vec pomalo satrana. Jos 10 dana na ultrogestanima, nakon toga me skida ako GV ne naraste (i ovaj put je od 1,5 mm, a prvi put kad sam prokrvarila mjehuric je bio 2-3 mm). Stjenka maternice je sada pala na 12 mm sto je zapravo najgori dio. Kroz prosli tjedan sam ostavila rezervu za ovaj gozni scenarij i sada se polako mirim s najgorom vrstom scenarija. U srijedu vjerovatno gotovo s progesteronskom th i M. Osjecam u donjem djelu trbuha takav pritisak da mislim da bi me spasilo cak. Možete li mi reci, ako ste gdje vidjele, dali je tada krvareje puno teze, bolnije? sto ocekivati u slucaju tog scenarija?
Nakon svega toga gin ce mi napraviti sve briseve potrebe i rekao mi je da ce dati i meni i MD folnu da ju pijemo mjesec dana prije nego sljedeci put budemo htjeli probati. Sada cemo morati 3 mj paziti. Ionako am je u 08/2018 pir pa moramo ovako i onako pricekati malo
tako da, ako zelite, pricekajte jos do srijede samnom, nakon toga se ja micem s liste i samo vam drzim fige iz backstagea <3
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma