-
Evo dobro sam. Zao mi je, naravno, i malo me tuga opere kada se sjetim, ali kao sto sam spominjala 2 scenarija. Vec 10 dana sam se pripremala na ovaj scenarij. Tako da sam vec cak i oplakala i "preboljela". Pogotovo sto se fizicki osjecam spaseno. Nema vise one tezine i bolesnog pritiska dolje, bolova i depresije. Stvarno su mi tesko pali ti dufastoni.
Jedna stvar me zanima. U utirak cu ici po papire sve i nalaze, ali sestra mi je nesto spomenula i od tada mi ne izlazi iz glave,, a bila sam previse smusena da trazim misljenje doktora i skroz smela to s uma.
Ugl krvna g.mi je 0neg i morala sam dobiti onu inekciju. Ali kad je sestra usla u sobu rekla je da su zvali s transfuzije i da je nesto pozitivno i da moram dobiti tu inekciju. I ja sam pitala u bunilu jeli to zato sto je MD pozitivan (0+). Kao ne, nema to veze s njim, ja sam 0- i nesto je pozitivno. Sad cekam nalaze u utorak pa cu se raspitati, a do tad cekati. Ima li itko od vas ideju o cemu ona govori. Jel moguce da mi se to dogodilo i prije, i da to nesto sto je pozitivno ce smetati buducim trudnocama?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma