Curke mene dok je bilo sve u redu s T prsa nisu bolila niti malo, samo jeedna vena iskocila koje nije bilo prije tu, preko aerole, i jos uvijek je tu. bradavice su diskretno ljubicastile. i jos uvijek su ljubicaste. aerole su mi se prosirile tek kasnije malo, a boliti su pocele tek kad je test bio pozitivan. Tako da... ko znaa tocekica - te ljubicaste boje, vidjela sam da neke i ne budu svugdi ljubicaste. ovisi o boji i nijanssi koze. meni su npr aerole prosirile se i posvjetlile. kao da su mrvu tamnije od koze, a prije su bile smedje
Razmisljam ja jos uvijek hocemo li probati omah za 3 mjeseca (u 10tom mjesecu), malo me strah jer nam je pir 18.8.2018. pa dali je pametno. ili me samo strah zbog ovoga, ne znam. kolika je sansa da se opet iz prve primi... posvetila sam mu pjesmicu koju sam slusala onaj dan kad sam isla kod gin svjesna da me ceka kiretaza. Ja sam cak i nasla poveznicu u nekoliko stihova.
https://www.youtube.com/watch?v=lXBtzvU2kIQ
Sutra idem po nalaze, sljedeci tjedan racunam da se vracam na trening (koji je dosta naporan pa moram cekati duze) jer me ledja ubijaju od mirovanja.

a tocekica - te ljubicaste boje, vidjela sam da neke i ne budu svugdi ljubicaste. ovisi o boji i nijanssi koze. meni su npr aerole prosirile se i posvjetlile. kao da su mrvu tamnije od koze, a prije su bile smedje 
Odgovori s citatom