Pokazuje rezultate 1 do 50 od 654

Tema: Odbrojavanje 4/17 by Dominikslatki

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Pozdrav cure,

Da se nadovezem na temu, totalno vas razumijem. Ja sam prvih 10 mjeseci pokusavanja bila psihicki u komi. Iskreno, bilo mije tesko zivjeti sama sa sobom.

Ali nakon sto je prosla godina dana pokusavanja, morala sam zastati, i prestati se muciti. Kad mi dodju zute minute, a ima ih, sjetim se onoga tko minje najvazniji, a to je MM, i kako najvazniji odnos koji imam je s njim, moram ostati prisebna radi njega! Na kraju svega, i ako budemo imali dijete, ono ce s nama zivjeti 20ak godina, a nas dvoje cemo nadam se ostariti zajedno i taj nas odnos moramo njegovati i cuvati!

Nadam se da se skuzilo sto zelim reci!

Prijavljuem 32.dc, i ogromne bolne pms grudi, hahha, barem izgledam dobro u kupacem!

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj FlowerBurn prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,

Da se nadovezem na temu, totalno vas razumijem. Ja sam prvih 10 mjeseci pokusavanja bila psihicki u komi. Iskreno, bilo mije tesko zivjeti sama sa sobom.

Ali nakon sto je prosla godina dana pokusavanja, morala sam zastati, i prestati se muciti. Kad mi dodju zute minute, a ima ih, sjetim se onoga tko minje najvazniji, a to je MM, i kako najvazniji odnos koji imam je s njim, moram ostati prisebna radi njega! Na kraju svega, i ako budemo imali dijete, ono ce s nama zivjeti 20ak godina, a nas dvoje cemo nadam se ostariti zajedno i taj nas odnos moramo njegovati i cuvati!

Nadam se da se skuzilo sto zelim reci!

Prijavljuem 32.dc, i ogromne bolne pms grudi, hahha, barem izgledam dobro u kupacem!
    FlowerBurn: da, toga se ja sada držim.. Jer na kraju djeca odu svojim zivotom naravno, i opet ostajemo sami muz i ja.. I tako nekako u teskim trenucima ta cinjenica utjesi, ali naravno zelja ne prolazi. Čovjek mora pronaći načine da se smiri.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •