Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: odvajanje na 6 sati...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno odvajanje na 6 sati...

Spremam se na koncert od Pixiesa u 7mj. Imam i karte...Dora će tada imati punih 6mj.
    Bojim se ostaviti je s bakama jer užasno jako i neutješno plače kad me nema duže od 1/2h. Srce mi puca kad se sjetim toga...
    Nekako se ipak nadam da će nekim čudom sve biti super i bez suza, ali što ako to ne bude tako'

Hoće li to ostaviti nekakve posljedice? Hoće li izgubiti povjerenje u mene?

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ne mislim baš da će ostavit posljedice ili traume, niti mislim da će izgubit povjerenje u tebe čak i ako bude plakala. samo, ja znam da ja ne bi bila mirna niti bi uživala u koncertu. zato, npr. neću ni ići na gothan project u lipnju . nema smisla otići i onda se grist cijelu večer i jedva čekat kad ću doći doma i poljubit maju mrvicu...doći će valjda opet.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

same here! samo sto ce L. imati tada 4 mj.
    ako se nastavi ovakva sablona- nahranim je i uspavam, preskocim overflow kao predgrupu i s MM odem na pixiese.

btw- sta su karte vec u prodaji? gdje i koliko?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja idem na Pixiese, otvorila sam topic o tome još kad sam bila trudna, ali ga ne mogu naći da ga linkam...Isto imam kartu i sad pokušavam riješiti logistiku. Olakotna okolnost je što Kaleb nikad ne zaspi prije ponoći (jer je večernje uspavljivanje isključivo s cicom) - tako da kao Pepeljuga imam izlaz do ponoći. Računam ući tek kad predgrupa završi, tako da budem unutra samo koliko traje koncert - u Ljubljani prije 2 godine je trajao jedva dva sata, ako i toliko. Objektivno, toliko može bez cice, no ipak dvojim između dvije back up opcije:
    1. da posudim od nekog izdajalicu i kupim bočicu i probam izdojiti nešto mlijeka da ima ako bude frka. Ta opcija mi se uopće ne sviđa, a nisam ni sigurna da bi prihvatio bočicu.
    2. budući da će u svakom slučaju MD i Kaleb za vrijeme koncerta biti u Zg-u (da što manje budemo razdvojeni), mislila sam da možda ostanu kod Nike i njezine familije, pa ako zagusti, da ga Nika ponudi. Sad, tko zna bi li prihvatio, a i ne znam koliko bi Nika & njezina family bili sretni da imaju Kaleba i MD-a na grbači do 23-24 h.

Za sad mi ne pada na pamet treće rješenje...U najgorem slučaju, ako bude frka, izaći ću s koncerta i bok.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    Kompas u Gajevoj, Tvornica...Odi na site od Tvornice, tamo su ti navedena prodajna mjesta. 220 kuna.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Citiraj leonisa prvotno napisa
    Kompas u Gajevoj, Tvornica...Odi na site od Tvornice, tamo su ti navedena prodajna mjesta. 220 kuna.
    Evo, Luna je sve rekla.

A što se tiće grižnje savjesti, imat ću je i ovako i onako.

Doma sam već treću godinu ( radila sam nešto sitno ...) i nigdje nisam bila. Samo djeca i kuća...
    Treba mi malo oduška i samoće s MM, a ovo je idealna prilika .
    Uh, na sto sam muka...šta mi je činiti?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

spooky, je l' postoji opcija da cure budu u zg, da možeš brzo doći ako zatreba? ja se ne bih mogla opustiti da znam da ne mogu biti doma za par minuta...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

m. isto nije htjela s nikim ostajati, pa je isplao da se cijelu prvu godinu nisam odvojila od nje niti na pol sata.
    potpuno te razumijem da nakon tri godine osjecas potrebu za nekim ventilom. najvaznija stvar je da prestanes osjecati griznju savjest jer stvarno nemas razloga za to.
    posto imas jos preko mjesec dana vremena do tada, da sam na tvom mjestu ja bih napravila nekoliko proba, postepeno je ostavila s jednom osobom koju odaberes, prvo sat, pa dva, pa tri, pa sve dok ne dodjes do tih sest sati.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Isto tako. A. place cim skuzi da me nema. Izlazak ne dolazi u obzir, pa makar to bilo samo do kina. Mada MM misli 'nece mu nista bit'!'

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fakat, spooky, zašto 6 sati?Koncert će trajati najviše 2 sata, a Vrbovec nije više od 40 min udaljen od Zagreba, zar ne?

Ide i TM, ne?Meni je spas što MD ne ide, nisam sigurna da bih ikom drugom ostavila Kaleba na dva sata...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

luna, najbolje bi bilo da pixiesi tebi dođu doma pjevati.

i to tiho, da ne probude kaleba koji ćori na cici.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    luna, najbolje bi bilo da pixiesi tebi dođu doma pjevati.

i to tiho, da ne probude kaleba koji ćori na cici.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Fakat, spooky, zašto 6 sati?Koncert će trajati najviše 2 sata, a Vrbovec nije više od 40 min udaljen od Zagreba, zar ne?

Ide i TM, ne?Meni je spas što MD ne ide, nisam sigurna da bih ikom drugom ostavila Kaleba na dva sata...
    Ne znam zašto sam napisala 6 sati, ali 4 sata će nam sigurno trebati.
    Koncert znači raje cca 2h + sve skupa 1.5 h na put i ostane još 30 min. viška. Hm, sad mi ne djeluje tak strašno...ide i MM, a sveki i moja mama bi trebale čuvati cure.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky, meni se čini da neće izgubiti povjerenje u tebe, ali dobra je ideja da ju već sad lagano navikavaš na bake - npr. da ju uspavljuju uz tebe u sobi ili tako neka kombinacija.

I probaj se ne gristi na koncertu, znam kako se osjećaš i koliko dugo nisi bila vani s tm-om. Zato se dobro provedi, zaslužila si. Kad se curke ujutro probude imat će nasmijanu i zadovoljnu mamu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I probaj se ne gristi na koncertu, znam kako se osjećaš i koliko dugo nisi bila vani s tm-om. Zato se dobro provedi, zaslužila si. Kad se curke ujutro probude imat će nasmijanu i zadovoljnu mamu.
    Sanja, hvala ti na ovome jer si me malkoc ohrabrila.

Ovo s uspavljivanjem je sve OK ako sam u blizini, ali ako me nema .
    Jučer ju je MM uspavao, ali se zbog nečega probudila nakon 1/2 h, a ja sam se baš tuširala. Vrištala je toliko da su je valjda i ljudi na kraju ulice čuli.
    Nije prestajala plakati sve dok je ja nisam uzela...

ista stvar je i s bakama, a stvarno provodi dosta vremena s njima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •