Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Pocetci izdajanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure i js bi trebala savjet pomoc bilo sta. Rodila sam prije 7 dana prva tri nije bilo mljeka i dobio je bocicu. Kad sam dosla doma mljeko je nadoslo ali ja imam veliki problem bradavice su mi grozne skoro pa ih nema. Sisamo na sesiric i to je nekako islo ali od tog silikona beba se osula oko usta. Sad ga trenutno hranim izdojenim mljekom 80 ml po obroku ali to mu nije dosta. Patronazna mi kaze da uvedem nadohranu i kombiniram. A ja se osjecam tako jadno sto nisam u stanju hranit svoju bebu

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure i js bi trebala savjet pomoc bilo sta. Rodila sam prije 7 dana prva tri nije bilo mljeka i dobio je bocicu. Kad sam dosla doma mljeko je nadoslo ali ja imam veliki problem bradavice su mi grozne skoro pa ih nema. Sisamo na sesiric i to je nekako islo ali od tog silikona beba se osula oko usta. Sad ga trenutno hranim izdojenim mljekom 80 ml po obroku ali to mu nije dosta. Patronazna mi kaze da uvedem nadohranu i kombiniram. A ja se osjecam tako jadno sto nisam u stanju hranit svoju bebu
    Mozes li zvati SOS telefon? Ima puno toga za proci, bit ce brze nego da tu pisemo.

Djetetu od 7 dana 80 ml po obroku ne da nije dosta, vec mu je puno previse.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •