Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Zg gimnazije po brojevima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nego... koliko je V. bila stvarno stradala u potresu i kako su je obnovili? Nešto mi kci razmišlja o njoj, svidja joj se, nije cak ni jako nezgodna sto se javnog prijevoza tice (iako bi I. bila bolja) a ja se samo sjećam da je i pred dosta godina bila u lošem stanju, bez dvorane, sa izlizanim okrhnutim stepenicama, uzasnim WCima (u kojima smo pusili ) itd.. bilo mi neugodno postavljati takva pitanja na proslavi mature.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 06.07.2022. at 22:18

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Nego... koliko je V. bila stvarno stradala u potresu i kako su je obnovili? Nešto mi kci razmišlja o njoj, svidja joj se, nije cak ni jako nezgodna sto se javnog prijevoza tice (iako bi I. bila bolja) a ja se samo sjećam da je i pred dosta godina bila u lošem stanju, bez dvorane, sa izlizanim okrhnutim stepenicama, uzasnim WCima (u kojima smo pusili ) itd.. bilo mi neugodno postavljati takva pitanja na proslavi mature.
    Stepenice u V. su sredili još prije potresa bila sam ondje na jednom otvorenom danu i nove stepenice jasno definiranih rubova su mi prvo upale u oči (mi smo se nekad klizali na njima). I cijeli prostor škole tada mi se činio dosta sređeniji nego u moje vrijeme, od hodnika (u wc ipak nisam zavirivala) do učionica.
    Nakon potresa... ne znam kakvo je stanje. Imali su žutu naljepnicu, i znam da su ih relativno brzo doveli u upotrebljivo stanje, ali znamo već kako je to išlo, tako da ne mogu reći kakva je stvarna situacija.
    Dvoranu nemaju i dalje, jer je nemaju gdje stvoriti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •