Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Zg gimnazije po brojevima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tanja_b, ti si moj idol
    ovo je pregenijalno, bravo!

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ali s XV (o kojoj navodno svi sve znaju ) ćemo imati tema i dilema .
    Pa će ispasti da nije baš tako...

Dakle MM je upisao nekadašnju VII gimnaziju u Križanićevoj.
    I nakon dvije godine spopadne ga Šuvarova reforma (on je bio prva generacija).
    U reformi je VII postala Matematičko-informatički obrazovni centar, i on je nastavio pohađati nastavu na istom mjestu, ali na svjedodžbama iz 3. i 4. razreda mu piše da je završio MIOC.
    Beat this .

Međutim, prijatelj mi priča da je on bio u gimnaziji na Kennedyjevom trgu, koja je navodno isto poslije postala MIOC.

Iz čega zaključujem da su se ove dvije škole merđale i tako je nastao MIOC na Jordanovcu.

tanja_b, jesam li u pravu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Također postoji i Nadbiskupska gimnazija (ne spominje se, ali je među djecom iz mog dijela grada vrlo popularna, kao i 3. gimn. - zbog blizine, i zato jer prima djecu s cca 70 bodova).
    Nadbiskupska gimnazija ima klasični program.

Ženska opća gimnazija Družbe sestara milosrdnica u Gundulićevoj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prelog je bila Kemijska škola (puno ime ne znam...). Uz četverogodišnji program imala je i trogodišnji. Uz kemičare tu su se školovali kozmetičari ... i sjećam se kad sam radila u sš da su kolegice govorile kako im je teško zbog lošijeg sastava učenika...
    Uz Preloga, fascinantna je promjena škole u Habdelićevoj, tj.Tituš - 8.gimn. Prije cca 6-7 godina, ako dobro brojim, dok je bodovanje bilo do 60, oni su primali učenike s 40 bodova... I Prelog i Tituš su se zahvaljujući dobrom radu i odlukama vinuli u nebesa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •