Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Trudnoca-clamidija-summamed

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Trudnoca-clamidija-summamed

Nakon terapije Eritromicinom gđa. Clamidija, ne da se nije povukla, nego se povećala :/
    Preporuka je sad 2 tabletice "Sumameda S".
    12. tjedan trudnoće.

Iskustva?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

znaju doktori kaj daju vjeruj im

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sumamed se smatra sigurnim u trudnoci i doktori ga cesto prepisuju cak i u prvom tromjesecju.

ja sam zbog mikoplazme pila neki drugi antibiotik, ali je dogovor bio da cemo, ako je to ne ubije, pokusati sa sumamedom. na srecu, ubilo ju je i to pa nije bilo potrebe.

uglavnom, nemas brige. bolje progutat dva sumameda nego imat klamidiju u trudnoci, u svakom slucaju!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

dapače, sumamed preporučljiviji nego ezitromicin (rekla mi prija ginićka iz svog osobnog iskustva, iako u knjigama stoje da mogu oba u trudnoći)
    kumi mi je jako pomogao, nadam se da će i tebi,

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u prvom tromjesečju uzimala doksiciklin i nije pomogao, a u drugom smo išli s udarnom dozom sumameda (3x3) + geonistin i tek tada je uspjelo
    sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sumamed=azitromicin a eritromicin(ili sl.) je druga vrsta
    Morala sam

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Evo, brisevi na clamidiju su NEGATIVNI :D :D , nakon 2 tabletice summameda koje sam uzela odjednom. Bris je uzet 10 dana nakon terapije.
    Hvala Bogu! Idemo dalje uživati u trudnoći

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajde super :D

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa
    Evo, brisevi na clamidiju su NEGATIVNI :D :D , nakon 2 tabletice summameda koje sam uzela odjednom. Bris je uzet 10 dana nakon terapije.
    Hvala Bogu! Idemo dalje uživati u trudnoći
    Ne bih te htjela uznemiravati, ali brisevi bi se morali uzimati najranije 3 tjedna nakon zadnje popijene tablete jer nalaz inače može biti lažno negativan :/

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Potpisujem Bruni.
    Pogotovo kod Sumameda, jer se on dugo zadržava u organizmu (zato se i koristi tako kratko vrijeme).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A i ne samo zato.....Inkubacija za Chl. je oko 3 tjedna. :/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo i ja sam jučer dobila terapiju sa sumamedo 6danax1, trenutno sam u 15tjednu...i MM isto

ono što mene zanima je gdje sam skupila tu beštiju, s obzirom da imam potpuno povjerenje u svog dragog....

...moje sumnje leže:
    1. wc na fakultetu,
    2.prvi pregled kod ginekologa u 7 tjednu,
    3. u 9tj prokrvarila i na pregled u bolnicu (između ostalog i vaginalno), uzrok hematom (ponovo prokrvarila u 11 i 13tjednu, s tim da je zadnje krvarenje potpuno drugačije od prva dva).

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Trudnoca-clamidija-summamed

Meni je sada 37.tjedan i frendica mi je rekla da si kupim Acidosalus forte terapijski probiotik (nešto kao acidofil ali puno bolje protiv bakterija i virusa). Ima više vrsta Acidosalusa pa si odaberete koji vam odgovara. Inače to je prirodna zaštita i za očuvanje sluznica i kože. Pomaže kod bakterijskih gljivičnih infekcija, virusa i sl. :E.coli, Chlamydia, Candida, HPV, HIV... Pakiranje je od 1L , i pije se 2 dcL ujutro na tašte. košta oko 85 kn. Adresa je: "Marina Lad",Drežnička 34, Trešnjevka, Zagreb. ima i na netu stranica...

corry

Početno

da li mi ko može pomoći
    čitala sam na raznim forumima o terapijama za lječenje klamidije a ja sam dobila sasvim nešto drugo
    npr. kolegica koja se ljeći od iste stvari dobila je u bolnici sumamed prvi treći i peti dan po dvije odjednom a ako ni tad ne prođe obečali su joj inekcije
    a ja sam dobila samo jedan dan 2 a drugi dan jedna
    da li je moguće da to samo s time prođe jer je navodno to sranje teško izljećivo

i kako se ona može pobrat ja sam s dečkom već 10 god i toliko koristimo kondom on je meni prvi i ja njemu
    kako je moguće da ju imam :?

pomagajte

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •