Danas je koooo izmisljen, normalno jede, spava, place kad su grcevi i to je to... Jucer je bilo pakleno cili dan. Noci su *** uglavnom dobre (osim kad ga grcevi satatu oko 2, 3 ujutro..)Pala je temp za 5 stupnjeva, ocito i to igra... Grceve ima nakon gotovo svakog podoja i cesto ga prekinu u pola dojenja. Nekad zbog toga grinta i grci se, a nekad jadan urla iz petnih zila. Najgore mi je kad je nervozan od starta, znan da je gladan, a ne moze jest... Onda je fajt. Jel ga boli? Sta ga boli? Jesu grcevi? Da nije sta drugo... Na bocicu san mu dala par x, kad me nije bilo kod kuce da ga nahrane (mama mu je dala)i 2x sam probala ja da vidim hoce pomoc. Ali kad je nervozan i bocu odbija, plus ga ne bi htjela na nju navikavat.
Ne znam kako sada stoji s tezinom, kontrolu je ima sa 3tj, iduca je sa 3mj. Neki dan smo ga vagali tako da sam ja stala na vagu sama pa s njim, izracunali smo da tezi oko 5.5kg. Roden je sa 3790, nakon 2 dana nenatologije 3650, izlazak iz bolnice 6.dan 3900, jucer 6.tjedan (vagan prije 4 dana).
Nasa je ped na go, ali iza 15.ima snimanje kukova pa cemo ju vidjeti. Vodila bih ga i privatno ali po ovim vrucinama ne zelim, imamo se voziti pola sata min u autu bez klime, pricekati cu radije 10ak dana da padne fibra.
Sto se pelena tice mijenjam ih 8-10x dnevno, sve su mokre, pokakana vecina i to najmanje 3-4x bude obilato. Dosta ga muce grcevi tako da cekam da napuni 3mj ko ozeba sunce. Nadan se da ce skupa s grcevima i vrucinama proc i ovi problemi.
Broj podoja u danu ne znam, dojin na zahtjev, kad god trazi sisu dobije je. Nekad jede svako 3h (najcesce), nekad svako 2, nekad udre 2 ture o 4, 5 sati nejedenja, a nekad mu se oce 3 ture za redon svako uru vrimena. Neku vecer je napravija 7 sati pauze u jedenju di je nakon 3h urlanja od grceva (majku in njihovu) zaspa 4 sata. To je bila iznimka. Inace se navecer budi svaka 2-4 sata.