Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Hoću li ikada opet normalno spavati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kod mene:
    muž hrče, ali još gore od toga je što on prespava pola dana i po noći mu se ne spava pa šeta, bulji u tv, igra karte na kompu (škljoca mišem- za poludit). stoput otvori frižider pa kad to čuje i pes ide za njim, a pes spava na fotelji pa kad skoči na pod i tapka kao da je u štiklicama...
    Onda kad se konačno smire, tamo negdje oko 3 ujutro, ugase tv i komp, počnu hrkat, oboje.
    Evo i sad. Oboje spavaju i hrču. Probudili su se prije sat i pol, prošetali se i pojeli i sad hrču.
    I kako će onda po noći normalno spavati?
    Ja sam preumorna i neispavana već godinama, desetljećima...
    I tako da ja spavam do max 5 sati i to narezano i nekvalitetno.
    Posvađali smo se već ne znam ni ja koliko puta do sada zbog toga, ali neeeeee, on je star i bolestan, a ja da sam umorna- spavala bih. To je njegova teorija.
    I tako ja spavam već godinama do 5 sati max, radim 10-12, putujem sad kad je pandemija pa nema gušve oko 3 sata sim i tam, prije sam putovala oko 5 sati sim i tam, doma isto sve sama radim jer je on "star i bolestan", a kći ne stigne i ne treba...i tako. U revijalnom tonu. Izgledam ko alkoholičarka s ovim podočnjacima i surfam plastične kirurge da nađem gdje bi si to popeglala. Jedino ne znam kad.
    Posljednje uređivanje od Tanči : 26.12.2020. at 09:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •