Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Hoću li ikada opet normalno spavati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sillyme lajkam stav

Ja isto planiram uposlit muža koji je noćna ptica, neka razvozi. Ja ću jutrom šta god treba,al mani me se naveče.

Moji sami idu otpočetka u školu (jako im je blizu), zadnje 2 god su im i treninzi u kvartu, tako da nikoga ne razvozim i ne sačekavam. To je velikaa ušteda vremena.

A navečer imam 2 alarma,jedan koji mi zvoni kao upozorenje da se krenem spremat za krpe i drugi koji kaže: Sad, odmah u krevet

I idem tada, ne .ebem živu silu

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

A navečer imam 2 alarma,jedan koji mi zvoni kao upozorenje da se krenem spremat za krpe i drugi koji kaže: Sad, odmah u krevet

I idem tada, ne .ebem živu silu
    Mislim da je ovo jako dobar savjet, pogotovo onima koji ostanu "još samo malo" i odu 2h kao tren. A 2h po 2h nedovoljnog sna i nakupi se... meni je bitno i da ne legnem na kauč u db jer zaspem pa se probudim u 2 i onda dok preselim u krevet ponekad ne mogu dosta dugo zaspati. Bolje odmah u krevet, čim steram ono dijete koje ujutro ima nastavu (ovo drugo ide kad hoce).

Za spavanje imam svoju maskicu za oči, svoje uspavljuje serije, i ako ne uspijem zaspati kroz par minuta primje im neki od trikova i za par minuta zzzzzzzz

PS što se sudja tiče - tjeram svoje da slažu u sudjericu, pa samo pustiti nije neki posao. A kad je bilo situacija da nema neceg čistog onda svojima kažem da imaju detrgent i spužvicu pa nek operu na ruke. I operu... Par puta su i ves iz prljavog oblačili, što ću im ja rekla sam im 1000x da donesu prljavo u kupaonu u koš, pa neću ja okolo skupljati po sobama ko sobarica. A ne da donesu hrpetinu odjednom i očekuju da za par sati je nešto od tog čisto i suho. E pa nije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •