-
Moja životna priča
Bok drage forumašire, forumaši (ako vas ima). 
Evo sad sam bila napisala skoro cijelu svoju zivotnu priču (ukratko) ali shvatila sam da je to stvarno previseee i morala bih puno svega objašnjavati pa ću samo nešto pitati, a kasnije vam mogu neke stvari pojasniti.
Što napraviti kada vam je otac alkoholičar, ne radi fizicko nasilje ali psihicki me ubija. On pije samo ponekad, u ljeti precesto, ostala god doba manje. Glavno sporazumjevanje mu je teškim psovkama i pogrdnim riječima. Ja samo želim da ovo prestane. Da napomenem bude dana kada budemo super nasmijana obitelj. Na izlete ne idemo zajedno a ni posebno jer kada mi djeca i želimo negdje ići uvijek je kod kuće kao puno posla. Imam stariju sestru i brata.
Majka je najbolja mama na svijetu i želim svakome mamu kakvu ja imam, ne znam kako je uspjela sve ove godina i dalje se super drži i bodri nas. Veljda se nada da će njen muž biti bolji ili nez ni ja sta, ali koliko on njoj ružnih riječi izgovori ne možete ni zamisliti, ona je navikla. Sve to on radi, a ona ni kriva ni dužna. Jednostavno primjer može jelo biti malo manje slano i on joj već skida sve sa neba. Ma ja da sam na njenom mjestu davno bih otišla - ona ima još 9 braće i sestara i ne zna se tko je bolji od koga.
Sory sto je i ovo dugačko ali ovo je samo trunka svega.
Morat ću si u debelu biljezicu sve zapisati pa će biti lakše, možda netko nekada i pročita.
Imam 17 godina
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma