kjb![]()
kad citas s mobitela lako se pomisa ko je sta reka
da, jadranka![]()
kjb![]()
kad citas s mobitela lako se pomisa ko je sta reka
da, jadranka![]()
Krasne su vam tenke!Morat ću i ja u nabavu. Imaju moje dosta kilometara...
Fala svima na bodrenju.
I da, mislim da je Spajka na dobrom putu da nastavi s cenerima. Zvijezda je rođena!![]()
Nope uzimam pauzu kao i svake godine nakon jesenskeutrke sezone 1tj potpuni rest a 2 tj ću CF (možda ubacim neki trk al ne planiram) i onda krećem po starom trčanje i snaga doma.
još nigdje, al meni se upale javljaju 2.dan nakon. Sutra bi moglo bit veselo.
E baš to spajka. Flopice bravo za kišni šumski trk, ja obožavam trčanje po kiši (ako sam u tom raspoloženju of course).
Jadranka odlično se ti organiziraš, svaka ti čast!!!
Bravooo Nera carice za cenera za 58 minčestitam ti!!!
Danas trening u znaku cucnjeva
trcanje 10 minuta
zagrijavanje
cucanj s girjom iznad klupice 15 x
cucanj na jednoj nozi sa girjom ( laksom, zaboravih kilazu) 6X
Svinganje s girjom 20x ( nemam pojma koja kilaza)
Iskoraci ( valjda se to zove iskorak , kad zakoracis) na klupicu s bugarskom vrecom 20x
duboki cucanj-polucucanj po 4 sekunde svaki 6 x
skok cucanj s gumom 15x
marinci 6 X
sve to 2x
i na kraju sokirani trener koji je iz fore isao izmjeriti moje postotke masti i BMI na onu neku svemirsku vagu.
totano mu je nespojiv moji postoci masti i BMI preko 40 sa sposobnoscu da radim hrpu cucnjeva i dizem turbo tezine , i ne izgledam kao netko sa toliko kila .
lijepo sam mu to rekla vise puta, ali mi nije vjerovao.![]()
Sirius bravo odlična si! Rasturaš, čuj mi očito bolje znamo svoje tijelo nego itko drugi.nek si ga iznenadila.
Tako u Životu na vagi ima jedna cura koja velikom brzinom radi masu trbušnjaka a ima fino preko 100kg. Fantastična je.
Ja prijavljujem lagano boluckanje po celom telu negdje na kontrakciju a negdje na dodir. Sutra će bit veselo. A e kad mazgi nije dolazilo u obzir da uzme manju težinu od ostalih a nedajBože manji broj ponavljanja ili pauzu
E pa neka je sad bolucka.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.11.2017. at 16:23
Nera bravo!! Stvarno te lijepo čitati
Sirius, trener očito nema male djece kod kuće, al to smo već ranije zaključile.
Nema on pojma koliko se snage krije u nama kad moraš do kuće nosat zaspalo dijete od 18 kg
Bravo, samo tako nastavi
I da prijavim Ignite, jadno sam ga odradila. Sve mi je bilo teško, zabusavala sam svako malo. Al bas me briga, ja sam upisala da je odrađen![]()
J-la sve odradjeno se broji![]()
Ja sam izmedju informacija i ucenja s mazom jedva ugurala trening od 22 min (onaj 12 min test) a sad kuham za sutra. Jedva cekam lec, sinoc i preksinoc spavala manje od 5 sati :/
MB svaka čast na uguranac, treba to moći.
Sirius opako zvuči tvoj trening, bravo, bravo.
Odradila sam jučer trening taman između dvije kiše, baš onako kako je trener zadao 5x800 na 5:05 i zagrijavanje i rastrčavanje. Pustila sam se i baš sam letila, super je bilo.
Jutros yoga, lijepo je s njom započeti dan. No onda preko sat vremena u javnom prijevozu, i raspoloženje otišlo u nepovrat. Valjda će kiša stat.
Mb držim fige da se večeras naspavaš
Jadro bravo za raspored!
Danas mi je bio neki težak dan na poslu, ono ne mogu vjerovati da se ljudi od 40+ mogu ponašati kao srednjoškolski bully, pa sam tako potištena došla kući i bila samo za dekicu.Čak sam i rest mislila uzeti, ali nisam. Odradila Conquer, umorna i potištena.
Veselim se kraju ovog programa. Program je super osmišljen, ali mi Jill ide na živce. Ni u jednom programu nisam kliknula s njom, tako ni u ovome. Samo se dernja i zbija glupe šale, a oni se jadni vježbači nazor smiju.
Laka vam noć, moje drage vježbačice!
J-la ko te ljutio da ga razbijemo![]()
Ni ja ne volim Jillian :/
Sta ces iduce?
Kod mene CF, danas izdrzljivost+trbusnjaci, ubila nas zena![]()
Sad cu popit caj i odo lec!
J-la ma takvi nisu vrijedni jedne sekunde tvoga vremena. Sutra je novi dan.
MB naspavaj mi se, super za CF , ja ću sutra. Jedva čekam skakat na one velike drvene kutije
Danas ništa jer mi je raspored poslije posla bio: posl.druženje u restoranu uz harmoniku (al je bilo zabavno uz zavičajne od sjevera do juga), pa direkt na Forcino predavanje za napredne grupe. Svašta nešto smo čuli.
Uglavnom u ožujku idemo u Italiju na pm, travnju pm na slapovima Krke, svibnju Wings for Life, pa Samobor i Karlovački cener u lipnju.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.11.2017. at 23:10
Nisu vrijedni Lili, znam, samo se svaki put razočaram kad nešto tako vidim. Pa me to duboko povrijedi.
Ni danas nisam baš raspoložena, plačljiva sam, samo bih bježala od ljudi, sklupčala se pod dekicom.
Al da me Spajka ne bi, neću više o tome.
Lili super vam je raspored, bit će tu puno putovanja.
MB nisam još ništa kontala, kako sam ovaj otegla, možda će mi novi program trebati tek u decembru
Vidjet ću još, možda napokon počnem s tim black fireom, klupicu nemam, nit ću je nabavljat. Probat ću modifikovat vježbe, kao recimo onaj burpee što ide preko klupice bi mogla raditi što ću se okretati za 180 stepeni. Valjda me kontaš.
A možda nađem nešto drugo![]()
J-la i mene su jučer naljutili na poslu, ostala do kasno sa grčem u želucu i nisam stigla na predavanje našeg trenera. A baš sam se veselila. J-la bravo da si vježbala, tako treba, bravo.
Lili, ja sam shvatila da se u Italiju ide samo na maraton i 1/4 maratona, nema polu.
Ali Krka mi se jako sviđa, već sam se prijavila odmah jutros.
Jadro super da si otrčala, čovjeka veseli
MB, super za CF i rani spavanac.
ja sam jutros jedva stigla i skuhati i jogu, opuštala sam se uz mirise dinstanog zelja, he, he
j-la neke vjezbe sigurno mozes modificirat. to preskakanje mozes ''u prazno'' ili stavi nesto drugo na pod pa preskaci. ono di ti klupica sluzi za triceps dips mozes iskoristit kauc ili krevet ili stolicu neku... meni je super bio taj program, probaj svakako.
lili super planovi!
kjb daj link za tu Krku, to bi i ja mogla :kava:
i nisam rano zaspala, naravno![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 09.11.2017. at 09:45
http://www.utrka.com/utrke/krka/2018/info/
ja ovaj tjedan ne radim nista po pitanju vjezbanja. malo mi treba odmora od svega, samo jos ne znam kako otici od same sebe![]()
tnx spajkadefinitivno cu razmislit o Krki
![]()
thanx spajka evo prijavih se i ja.a za otići od same sebe, teškoooo
Ajde MB, moglo bi nam biti baš lijepo.
ja jako volim krku a to mi je tu blizu...bas bi mogla
![]()
sta vec nisi uplatila. kakvo razmisljanje.
hahaha pa ne znam ni ja jbt, idem odmatesko zabu u vodu
![]()
e tako je.
tako sam i ja cener uplatila u 9. mjesecu i od tad njurgala koji je meni bio da idem na topovodljiva.
Spajka, mislim da je tebi vrijeme da uplatiš Krku
Ja neću jer bih rado opet na Hendrixa, iako sam skoro odapela prošli put!
Lili i kjb, čeka vas zanimljiva sezona!
J-la, ne daj se!
Posljednje uređivanje od ivana s : 09.11.2017. at 10:29
ja jos uvijek ne mogu 10 km u glavi. tako da ta krka ce me vidjeti samo u obitljeskom obilasku s noge na nogu. nije to za ljude poput mene.
Pa nećeš ni moći dok jednom ne odlučiš i vidiš da možeš!
Nemoj da te mi moramo prijaviti![]()
pa da nakon toga restam mjesec dana![]()
Ako nakon cenera restaš tjedan za PM imaš pravo na dva, jel pošteno?![]()
spajka ima na Krki i kratka, nekih 5-5,5km taman po tvojoj mjeri![]()
je, ima od 5,5km trka. ja sam se prijavila :Di uplatila vec
![]()
opla MB al si brza i impulzivna, kjb je dobila konkurenciju
a koju si uplatila kratku ili pm?
tako se to radi MB. bravo. javi kad treba navijati. nemoj sad da moram pamtiti tamo do travnja
ima 5.5 km al na takvim dogadjajima to je utrka za pratnju ili pak za lokalne spajke.
Lili PM naravno
Lokalne spajke![]()
![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 09.11.2017. at 11:43
Jeeeeeeeee MB![]()
Spajka ne izvodi nego dolazi.![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.11.2017. at 12:04
Već vidim da je spajka zagrizla i kreće na pm. A ne moraš ni do groblja, ni do grobnice, opašeš selo naše malo i već imaš kilometražu za trening.
Lili, super si to nabrojala. Ja bi na PM, al još ne znam koji, a brijem da Krka ima puno uspona i nizbrdica. Ja bi nekaj ravno.Al najbitnije od svega da ideš u Ka!!!
Tinkam o nekom proljetnom PM-u. To bi značilo da ove godine ne zimujem, nema prekida trčanja ko zadnje 3. A ni trener i trenerica ne daju. Vele da su zimske pripreme najbolje.
Danas mamim trkače tortom. Bit će velik odaziv.![]()
Nera tako triba! Meni je zimi puno lakse trcat nego po vrucinama!
Sad si me zamislila s tim uzbrdicama na Krki, razmisljam kuda bi mogla ic trasa
Mi smo s dicom zadnji put isli pjehe kroz sumu do Krke, dosta je ravan put i dovoljno sirok ali tu ima samo neka 3-4 km u jednom pravcu![]()
Ej Nera
Obavezno u Ka idemo opet štafetno da dođemo na postolje
Super mi je kako ti se još više omililo trčanje uz legedarnog Dragu.
A čuj na Krki sigurno nije ravno i ne ide se na pb al zato srce ima da stane od ljepote![]()
MB, kad kod tebe ne zebe rit! Nemaš ti minuse! Mi i ispod -10 tribamo trčat!![]()
Pise na stranicama, vecim dijelom ravno osim nizbrdice/uzbrdice kod kanjona Krke.
Nera je nema minusa. Mada, lani je bilo, trcala sam na -2. Al kad je bura bome udje led u kosti.
ola zene
jao, koji tjedan
jucer sam napokon bila na jazzu, nakon tjedan i pol
a zasluzujem neku medalju samo sto sam otisla
drugi dan periode, glavobolja rastura od jutra, tezak dan na poslu, usla u stan u 17:35, a jazz balet u 18
ali sam otisla i uzivala, glavobolja skoro prosla, posteno se istegla, samo mislim da ce opet upala svega zivog
i neka ce
joj, tako mi treba vikend, i po mogucnosti nezagadjen poslom
bravo za sve odradjeno!
danas cu vidjeti, ili rest ili malo gammu, ovisno kad cu doma