Stranica 31 od 42 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 2069

Tema: Vjezbanje i trcanje ljeto 2017

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam uvela "gestapo" režim do petka, nema neskupljanja za sobom, pazi se na mrvice i sl. tu su djeca najmanji problem, pretpostavljate tko najmanje kupi za sobom i kad se kupa "okupa" cijelu kupaonicu

jutros me mama nazvala jer je išla malo posjetit unuku (ima školu popodne) i kaže skoro pala na dupe kako sam sve sredila, u hodniku nema brdo jakni na vješalici, nema hrpa cipela u hodniku, sve sam raščistila hehe jedva čekam kupit novo posuđe, ima da "raščistim" cijelu kuhinju obožavam se rješavat viška.

Summer vibram da što prije prođe~~~~~~

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zaboravih prijavit da sam ipak jučer završila u Areni i napokon si našla i kupila lijepe strukirane hlače u Massimo Dutiju. Oni su mi otkriće, malo više para al vrijedi svake lipe. Ubuduće samo tamo idem po hlače za posao. Ove tamnoplave: https://www.massimodutti.com/hr/%C5%...rentId=7904618

spajka, upravo one koje si mi stavila prve na link sam kupila ni ne znajući da si mi poslala linkove, sad me već znaš u dušu
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.11.2017. at 12:39

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

super.
    ja volim kupovati u MD.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravih prijavit da sam ipak jučer završila u Areni i napokon si našla i kupila lijepe strukirane hlače u Massimo Dutiju. Oni su mi otkriće, malo više para al vrijedi svake lipe. Ubuduće samo tamo idem po hlače za posao. Ove tamnoplave: https://www.massimodutti.com/hr/%C5%...rentId=7904618

spajka, upravo one koje si mi stavila prve na link sam kupila ni ne znajući da si mi poslala linkove, sad me već znaš u dušu

ja vidim da mene nisi pohvalila, a odmah sam ti napisala da odeš u massimo.

Za kaznu moraš trčat samnom

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nano sorrička, evo sad ti zahvaljujem javno nisam uopće obraćala pažnju tko mi piše koji dućan nego sam si pisala u rokovnik marke dućana

može trčanje s tobom, dapače.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nano jesi sigurna da je to kazna za Lili. PRije bih rekla za tebe

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pa ono, ak bumo presporo trčale, pa se ja svako malo srušim a ona mi mora pomagat. Na to sam mislila

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    pa ono, ak bumo presporo trčale, pa se ja svako malo srušim a ona mi mora pomagat. Na to sam mislila

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer nadam se da je ukocenost vec malo popustila?

ivana s bravo za 10 km!

lili, odlican shoping!

kaze teta sta me masira da se vidi da vjezbam, da imam lipo izdefinirane misice
    odma mi dosla motivacija da jos vjezbam
    jos sam uvalila auto na pranje u praonicu dok sam bila na masazi, win-win

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aj Lili super da si našla hlače!
    pa nije to ni puno, s obzirom da su čista vuna, najgore mi je kad platim a skužim nakon dva nošenja da je štraca...

MB dobro si odradila, masaža i auto, sve ti stigneš!
    i super za kompliment, tako sam i ja jučer dobila od drage poznanice, sva sam bila ponosna

ivanas znači ide na bolje, bravo za km!
    kod mene danas samo yoga, ma čudo kako sam sva kruta, mišići pretvrdi

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Flopi svaka cast za yogu, ja nikako da se natjeram a tribala bi

Kod mene CF sutra trcanje ako vrime pusti. Mozda bi bilo bolje da me ne pusti s obzirom koliko obaveza imam

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku

MB a ja se nikako natjerat na masažu! Yogu sam mislila večeras ali jedva čekam završit ovaj program pa sam to uzela. Wo 6, kako sam odmarala 4 dana i ništa spavala, dobra sam bila.

Summer nadam se da je ukočenost popustila.

Flopi kod tebe pripreme već uveliko počele! Bravo!

Joj MB kako bi ja sad s vama! Uživajte!
    A trčanje nije zec, ne treba bi stiska s vremenom pred put.

Ivana s znači da su sinusi bolje? Bravo za 10-ku!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la nece pobic ali ja sam ti od onih sta ne nose patike na odmor sta znaci da je ostatak tjedna rest.
    bravo za wo 6

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ivana S - bravo za 10 km.

MB, blago ti se Bravo za CF. I Flopi za yogu. Mi kupili karte za Berlin za svibanj. Bas se unaprijed radujem A za vikend planiramo do Braca.

Prijavljujem Jillian 30DS lev 2 od nedilje, i trcanje od jucer, 3.5 km, gore dole po brdu... taman zavrsila minutu prije nego je pocela pljuscina

Malac mi je razbio mobitel. Bacio ga u velikom stilu na pod... i krrrc ekran... i ja lipo u ducan, i kupila prvi koji mi je izgledao ok.... i za ne falit, nije kompatibilan sa Garminom, nikako ga uparit sa satom... grrr! a valjda ce u dogledno vrijeme rijesit taj problem.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nakon tjedan dana...wo1
    jedva, bas sam slaba danas...
    bljak

a vama svima - bravo!
    mb uzivaj!!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MB sretan vam put !

Ginger kako je curka?
    Bravo za vježbanje, a snaga će doći, svi imamo takvih dana

Jadro, ajd bar je malac ubrzao kupovinu novog mobitela

Danas nisam stigla vježbat, kasno sam ušla u kuću.

Lili kakvo je stanje u kući, je l se drže režima ?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jadranka
    A za mob...desi se

Ginger bit ce bolje

J-la nisam ni ja vjezbala. Kasno s posla dosla, cistila, pakirala.. nesto cu sigurno zaboravit buhaha (moje naravno )

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sto zaboraviš, ima za kupit
    To mi je najdraža opcija .

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

S tim se i ja vodim
    Osim leca, njih ne smin zaboravit
    Ovde kisa i bura, tamo bi tribalo bit sunce i 15-16c

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MB, kad putujete, sutra?
    Jadranka, bravo za trčanje! Ne mogu vjerovati da nije kompatibilan mob sa garminom, svašta. Dobro, nije ni to tako strašno, imaš na kompu detalje pa kad te zanima pogledaš.

Ginger i J-la, bravo za vježbanje.

Ja sam pon i utorak odradila snagu. Jutros trebala trčati ali 0 bodova
    Nadam se popodne. Baš mi se teško organizirati kad je ovako mračno i hladno i bljak sve skupa.

Jeste možda vidjele jučer na tv-u, emisija koju vodi Danijela Trbović, bio prilog o ženi koja ima 5 sinova, čeka 6. bebu i trči maratone. Kako to stigne nije mi jasno. A djeca mala, jedan drugom do uha
    Posljednje uređivanje od ivana s : 15.11.2017. at 08:56

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nisam gledala, bome svaka joj cast
    popodne putujemo

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Lili kakvo je stanje u kući, je l se drže režima ?
    Djeca da al muž ostavlja za sobom grrr....pa mu stalno kvocam i ponavljam da sprema, kaže da ne prestajem, mislim da je pametan lakše je spremit nego me stalno slušat ko pokvarenu ploču.

MB sretan put za DU danas, ovdje danas nema kiše, ni vjetra (al je jučer puhalo), meni baš fino svježe, onako zdravo svježe. Želim vam lijepo, sunčano u Barceloni.

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste možda vidjele jučer na tv-u, emisija koju vodi Danijela Trbović, bio prilog o ženi koja ima 5 sinova, čeka 6. bebu i trči maratone. Kako to stigne nije mi jasno. A djeca mala, jedan drugom do uha
    a joooj baš mi žao da nisam gledala emisiju, kako se zove, potražila bih je na netu.

Prijavak nevjerojatno dobrog i zahtjevnog treninga na CF jučer:

- prvih 35 min svaštara a najveći naglasak na abs-ima (4 različite vježbe), bogapitaj koliko smo ih napravili u raznim varijantama.
    - glavni dio treninga (work of day) je bio AMRAP na 2 postaje:
    1. postaja 20 swingova (16kg), 10 marinaca pa opet tako sve dok radi štoperica (bilo je samo swingova nekih 160 na kraju svih serija)
    2. postaja 2 run laps po dvorani + 15 ball walls + 1 run lap + 10 wall balls (i udri dok radi štoperica)

i onda sve navedeno 4 x, kako ja ne volim zabušavat sve sam radila po p.s.-u bez stanki i mogu vam reći i meni je bilo teško na samom kraju.

Ludilooo
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.11.2017. at 09:29

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili ako je tebi bilo teško, onda stvarno!
    MB, sretna prva dionica na tvom putu. Bit će ti super!
    Ivana, Jadro - vrijednice naše tihe
    jučer lagano trčanje 40 minuta, večera i u 8 zaspala
    Probudila se u pola pet jutros, ali to je kvalitetnih 8 i po sati spavanja.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ivana, ja tu zenu zamisljam ko lili, samo plus jos cetvero
    ja poznam samo par takvih zena, a lili tu uvrstavam, koje se cine da imaju neke beskonacne zalihe energije i samo idu idu idu i nista se ne cini da im je tesko i ne vidim ih kako leze na kaucu i da im je tlaka pomaknuti se, kako sebe nekad uhvatim
    sve mi cuda radimo, s poslom, djecom, drugim obavezama, vjezbanjem, ali nekako to drugacije prozivljavamo, ono, zalimo se, tlaka nam je, iscrpljene smo
    u svakom slucaju, kapa dolje

jadro, bas bezveze za mob, a super za trcanje, svaka cast
    lili, trening zvuci pakleno i primamljivo
    sretan put, mb, znam da cete gustati!

ja manje vjezbam doma sad kad idem na ples
    naravno, logicno, ali ipak sam mislila da cu dane bez plesa popuniti snagom, npr.
    ali ona nas na plesu bas posteno umori, i istegne, i ubacuje bodyweight, svako koji trening je manje plesa a vise kondicije i snage, tako da bas i uzivam u danu odmora izmedju
    svejedno, potrudit cu se bar dva treninga snage ubaciti, volim ja svoje utege :utezi:
    danas mi je trening, veselim se

i vrat mi je bolje, hvala
    mazala, masirala, spavala na anatomskom jastuku ukoceno ko mrtva da ne pogorsam
    na nekih sam 85%
    ubacit cu vjezbe za vrat u dnevnu rutinu, a prija mi je preporucila i callanetics, njoj je pomogao
    kad sam ukocena malo mi se rusi imidz mlade fit zenske pa moram to rijesiti

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala summer trudim se, al bome 2 i 6oro djece je ogromna razlika.

Drago mi je da ti vrat prolazi, callanetics je mraaak, potvrđujem i to. A ti si fit ženska kako god okreneš s pokočenim vratom ili bez!

Moram posebno pohvalit i ja naše Jadru i ivanu s koje vrijedno vježbaju i iz prikrajka prijavljuju!

kjb, ti se pravo vratila treninizima, ja ću od idućeg tjedna opet na trčanje, bome bit će 3 tjedna pauze od trka, jučer sam s guštom radila one run laps po dvorani. Al nekako mislim da mi ta pauza nije unazadila trkačku formu, dapače mislim da ću se vratit svježija.

Ček ti ne planiraš radit pauzu iako ju je trener preporučio? Mislim da ti je pametno iskoristit je bar za neki drugi sport ako ne voliš kaučarit
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.11.2017. at 10:14

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure ako osjećate umor i iscrpljenost, probajte s Mg.
    Mene diže iz mrtvih i fakat otkako ga redovito pijem, ne osjećam umor, iscrpljenost, bolje spavam i probava mi je bolja. Uzmem 1 vrećicu Bioelektre svaki drugi dan.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili pa ovo je aktivni odmor kako je trener naredio, dva lagana trčanja tjedno (jučer i sutra) i izlet na Sljeme (mislim da ću povesti Malu sa sobom). Pauza od trčanja je bila 4 dana nakon maratona
    Ovo trčanje jučer je stvarno bilo gušt a ne trening, pazila sam na formu i disanje (ja inače i udišem i izdišem na usta, a jučer sam probala na nos udisati).
    Summer na imidž, ni ja ne vjerujem da ti ga je išta pokvarilo

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

a joooj baš mi žao da nisam gledala emisiju, kako se zove, potražila bih je na netu.
    Mislim da se emisija zove Žene povjerljivo, tako nekako. Nije bilo puno o toj ženi, par minuta, više oko djece i kuće, samo je nakratko spomenula na kraju da unatoč svemu djeca znaju da 3x tjedno mama ide na svoje aktivnosti jer trči maratone.

Kjb, nek si se naspavala! Meni se to čini ipak nekako malo odmora nakon maratona, opet ti sama najbolje znaš.

summer, super da ide na bolje! I naravno da si mlada fit ženska pa čak i ukočena.
    Kad smo kod kaučarenja, ja volim biti doma i ništa ne radit. Čak i više ovaj dio biti doma :račica:

Lili, zvuči jako zahtjevno i vjerujem da si rasturila trening!

MB, sretan put i uživajte!!!
    Posljednje uređivanje od ivana s : 15.11.2017. at 10:54

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[QUOTE=ivana s;3015141]
    Kad smo kod kaučarenja, ja volim biti doma i ništa ne radit. Čak i više ovaj dio biti doma :račica:

QUOTE]

ta sam

malo sam posustala - samo pilates

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hahahahahahahaha
    ivana s, kjb malo odmara ja previse. dakle kad nas spojis u jedno taman smo za tebe

jucer je bas pusikalo. malo jace i hladnjikavo je bilo. pa sam za trckaranje obukla se prvi put malo toplije. i onda opet kad pogeldam druge ja sam se skoro razgolitila. dakle kapa je kod svih obavezna. mene smeta, one suskave jakne. ajme pa umrijet je vjerujem ispod toga. iako moja ima niz onih cifova na krticnim mjestima za zracenje.
    ne znam. ja sam valjda cudna biljka.

a kauc mi je nadjrazi prijatelj, ali krevet volim jos vise. nekad sam znala za vikend samo do WC i kuhinje po hranu otici. dakle legla bih u petak, knjige oko mene i digla se u pon za posao. ah to je bilo prije nego sam dobile ovisne o sebi.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 15.11.2017. at 11:06

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

spajka
    ajme ja mogu biti doma i odmarat kad me posebno organizam traži ili tipa vani hladno, kiša pljušti, mećava; volim pogledat i dobar film, al da volim općenito onako ležat na kauču/krevetu whatever i ne volim, zapravo ne volim bit u kući, ja bi samo vani bila, skitala, trčala, družila se, izletarila i tako, nisam "kućni" tip a ni nitko od ukućana

kjb oops ne pazim na satu, u pravu si, ja uvijek taj odmor shvatim kao odmak od trčanja, pa kad pročitam da si trčala vežem uz redovni trening. Bravo za tebe! i ja bi svoje vodial na Sljeme da mi ne dolaze gosti. Meni je trebalo malo više vremena nakon m., ne za odmor al za neke moje gušte i propušteno. I baš mi je odlično sjelo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.11.2017. at 11:39

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja volim sve što bi me omelo u kućanskim poslovima . Volim kaučarit, ali znam ako ostanem kući da ću nešto pospremat, čistit, kuhat. Onda mi je draže se dat u skitnju, pa drugi kuha, a za prljav pod me bude briga

Summer nema te pokočenosti koja bi ti narušila imidž !

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ivana S, bravo za snagu. I meni se ne da trcat kad je ovako tmurno i hladno. Al kad krenem, ok je. Doduse ja krenem tek oko 3 popodne.

KJB, bravo za trcanje. Ja svako toliko s klincima zaspem

Lili, zvuci opako!

Summer, samo polako. Kad se usemis u plesne treninge, opet ces dodat snagu. A pomalo i zbog vrata.

Ivana S, super zvuci ta zena. A meni se tesko s dvoje organizirat. A zapravo mi ih je vise tesko pshicki ostavit za otic trcat.

MB, sretan put!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure gledala sam tu zenu!
    Dakle, zove se Mirela, ima 5 deckica i 6 na putu.
    Mene je fascinirala njezina stalozenost i vedrina kojom zraci, da ne govorim o organiziranosti...
    I jos za kraj kad rece da trci maratone pala sam na dupe!
    Ja od nedjelje samo yoga, svaki dan, tj.jutro
    Sad sam se bas htjela spremiti na trcanje ali pada ledena kisa. Necu ipak. Ne smeta me hladnoca i tmurnost ali to klizavo smeta

A taman nove mizunice stigla, zaljubih se kako su mi lijepe

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

MB sreeeetan put!
    Summer ti si nasa femme fatale u svim uvijetima i stanjima!
    Lili je vojnik
    Ja obozavam vojnike <3
    j- la tebi se uvijek iskeljim!

Nego, sto kad dodete u fazu da vam posao pocinje laganini cupkati zivce i kad prode onaj divni entuzijazam s pocetka...
    Znam odgovor samo me bas spici ta spoznaja, ko da imam decka u kojeg sam bila ludo zaljubljena pa sam se jednog dana probudila i shvatila da je obocni bezveznjak...
    Sad sam sve ispovijedila, odoh za poslom

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lude stw sve
    Bravo za sve odradjeno!
    Vozimo se pa nw mogu puno tipkat. Cilo jutro sam provela na kavama umisto da cistim i torbu sam kupila :summer:

Flopi meni posao ide nekad na zivce nekad je izazov i tako u krug

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jucer trcanje 5 km, danas trening za ruke.
    To mi je koma. Ruke i leda su mi slaba tocka. Trenutno nakon treniga jedva drzim mobitel.
    Mogu napraviti stotine cucnjeva i bilo cega sto ukljucuje noge, ali ne mogu niti jedan posteni sklek.
    Sutra trcanje , u petak trening ( jos ne znam sto).

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pozdrav djevojke!
    baš ste vrijedne!

ja u ponedjeljak odradila TRX, danas se premišljala, pa opet na kraju TRX
    dobro nas trener izmuči

u petak sam busy preko dana i navečer pa ću ujutro prije posla odraditi neku svoju kombinaciju
    sutra naravno folklorna proba

nego, došla sam zbog flopi...
    Nego, sto kad dodete u fazu da vam posao pocinje laganini cupkati zivce i kad prode onaj divni entuzijazam s pocetka...
    Znam odgovor samo me bas spici ta spoznaja, ko da imam decka u kojeg sam bila ludo zaljubljena pa sam se jednog dana probudila i shvatila da je obocni bezveznjak...
    upravo to se meni desilo tamo oko 6 mjeseca ove godine, malo duže se kuhalo...
    doduše meni je posao i dalje bio odličan, ali ekipa, uvjeti...ma više stvari se poklopilo...
    samo mi se desio klik u glavi: pa zašto trpim? život je prekratak za tuđa sranja...nemam ja vremena za to!!
    javila se nekim ljudima, poslala par molbi i eto od 1.10.u novom uredu!
    jesam li dobro odlučila, vrijeme će pokazati...trenutno sam zadovoljna

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

"Crescendo" a la Flopica tooo bejbe!!!!

Boxice i meni poznato zvuči samo kod mene nastupilo zasićenje (+ drama queen single šefica) početkom godine, a promijenila sam ured otprilike nekad kad i ti, i što je najsmješnije sad mi se javljaju još neki kojima sam iskazala interes prije par mjeseci. Kad nema, nema, kad krene, krene.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer trcanje 5 km, danas trening za ruke.
    To mi je koma. Ruke i leda su mi slaba tocka. Trenutno nakon treniga jedva drzim mobitel.
    Mogu napraviti stotine cucnjeva i bilo cega sto ukljucuje noge, ali ne mogu niti jedan posteni sklek.
    Sutra trcanje , u petak trening ( jos ne znam sto).

bravo draga a čuj svi imamo neku slabu točku. i meni su ruke slaba točka. Sklekove radim al one sa široko postavljenim rukama, ne one u kojima su ruke usko uz tijelo.

tako da samo ti piči dalje! i nemoj slučajno da nemaš slike prije-poslije za usporedbu!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sirius, bravo! Odlično ti ide, a svi imamo neku slabu točku.

Boxice, baš lijepo da si našla novi posao i još k tome teratana, za poželit!

Nano

Flopi, traži bolje ako nisi zadovoljna. Zaslužuješ to, pošalji molbe, nikad ne znaš, možda negdje nešto čeka baš tebe.
    Jučer me taman uhvatila ona ledena kiša što je počela kod tebe. Nakon par minuta što sam izašla trčati počelo. Bilo je sklisko u kombinaciji sa lišćem po cesti. Otrčala sam 40-tak min fartleka, po 2 minute, bez zadanog tempa, onako po osjećaju.

Jutros joga, a poslije toga me dijete tako rasp.... da bi trebala ponovo odradit da se smirim, grrrr!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ivana s znam taj poriv za duplom yogom, a ponekad i troduplom!
    Ja cu sad odraditi jednu za koncentaciju a popodne trcim, makar sjekire padale!
    Za posao, da, treba krenuti dalje, to je to...
    Posljednje uređivanje od flopica : 16.11.2017. at 09:40

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Boxice i Lili bravo za vas razvoj dogadaja!
    Kod mene trziste nije tako razvijeno, ali vjerujem da ce se stvari posloziti kad dode trenutak, uz moj trud naravno...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Još nisam uspjela odraditi yogu a da se osjetim psihički opušteno. Možda jer je mala svaki put sa mnom, pa se bojim da je ne udarim. A i, brate mili, može pričat, ta usta ne zatvara!

Flopi, cure su napisale što i ja mislim.
    Razumijem te za tržište rada, isto mi je. Mene ne nervira posao, volim raditi sve što je u mojoj struci, ali povremeno ne volim ljude s kojima radim. Pa tražim odmak od svega. Eto, neki dan sam kukala da mi je teško, i jest bilo. Sad je malo bolje, ali sam se i ja resetovala.
    Nadam se da ćeš riješiti situaciju na najbolji mogući način

Sirius, poslušaj nas za slike prije/poslije, dobije se više elana za dalje kad vidiš da si se pomjerila. A sklek ni ja ne mogu .

Juče Ignite (cardio), štedila sam se na nekim dijelovima. Od pomijeranja sata bi najrađe išla spavat u 18 sati, jer osjetim umor i baš tad mi se prispava, ali nema smisla tad ići u krevet . Pa se onako pospana i sanjiva natjeram vježbat. Jadno moje tijelo, ono bi da se odmara a ja ga tjeram

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

j-la

sretan put MB!!!! uživajte !!!

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trčim s kapom i rukavicama, jakna preko kratkih rukava. Dupe još ne zebe. Treneri nam ne daju na zimovanje. Trčim 3 godine, al od 12-3. mj. stanem. Ovaj put sam odlučila nastaviti i zimi. A i da nisam, ne daju mi treneri da stanem. Vele, zimska priprema je najbolja. Dragec se potrudi zagrijati nas pa na pol treninga mičem kapu, rukavice, jaknu i ostajem u kratkim rukavima. Obećao je da ćemo se sve skidati!
    Morti nekaj do god bude od mene i uspijem istrčati svoj 1. PM. Već je dovoljno kaj ne bum povratnica.
    I ja si uzmem od family 3x/tj., al imam 4 djece i ne trčim maratone. Niti ne pomišljam da ću ikad. Pa ko bi 4-5 sati trčao? Samo Lili i KJB!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

...što je najsmješnije sad mi se javljaju još neki kojima sam iskazala interes prije par mjeseci. Kad nema, nema, kad krene, krene.
    same here!

ali vjerujem da ce se stvari posloziti kad dode trenutak, uz moj trud naravno...
    flopi, upravo tako!
    ali, ako si sama ne pomogneš, nitko neće!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Boxice sestro

Prijavljujem opet trening Cross fita, napokon sam naučila radit nabačaj sa šipkom (clean). to mi je uvijek bilo tehnički komplicirano jer moram uključit mozak, zapravo me taj clean živcirao al eto savladala sam ga. Yeah....

bilo je dosta vježbi za kvadre, al ne očekujem nikakvu upalu, ipak su ti kvadri istrčali stotine kilometara zadnjih mjeseci, neće ni osjetit ovaj današnji trening. Bar tako mislim al vidjet ćemo sutra

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili bravo za još jedan trening. Ideš i idući tjedan ili je sad gotovo?
    MB, nadam se da uživate naveliko
    Flopi sigurna sam da ćeš si posložiti i posao kako spada, samo hrabro i odlučno. Boxica i Lili su "tough" kategorija, ali možemo i mi drugi. Meni zapravo tu gdje jesam i nije tako loše, ali intelektualno je jako nezahtjevno i nestimulirajuće pa me to svako malo počne smetati. A godine idu i skupljam sve više varijabli za odluku otići ili ne.
    Zato u trčanju i dalje uživam, stvarno mi pričinjava ogromno veselje. Šteta što ne mogu u profiće, to bi mi bila najljepša profesija
    jučer 40 minuta lagano, kako je trener propisao

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jutros trčanje, 7km. I bilo mi je vruće, nakon 10 min skinula rukavice a bila bih i još nešto najrađe. A sve me strah tih glupih sinusa. Inače sam imala dryfit kratke rukave i gore flis duge.

Flopi, super za patike! Moje još nisu došle, zadnje vrijeme baš šteka dostava, sve čekam dugo...
    kjb, baš lijepo što te veseli trčanje i što uživaš u njemu. Kako ja tebe volim pratiti, zanima me što kod tebe u ovoj fazi znači lagano? Pitam jer je meni trenutno sve teško

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •