Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2069

Tema: Vjezbanje i trcanje ljeto 2017

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj Flopice kažeš 10km po sparini uh a jučer je bilo za poželit nakon kiše, krasno osvježavajuće, nekih 18-19C milina
    Uživala sam! ja imala kratki trening 30 min na 5:30 (išla 5:19) + 4 x 100 m sprint (završila trening na 5:13 ). Poslije doma snaga s utezima, šipkom, girjom...predobar mi je feeling radit hiptrust s 15kg, jedva čekam i puno veću kilažu al postupno ću, ne želim šokirat sad organizam dok sam u pripremama.

J-la
    ja bi na tvom mjestu ako hoćeš da ti brže prođe ledila, led je zakooon i jako ubrzava oporavak! ako si u haljini na poslu otiđi do vašeg kafića ili nekog obližnjeg nek ti daju u vrećici par komada leda, fino sjediš i lediš, par puta na dan i ko nova ćeš bit brzo.

Flopice tvoja koljena bi mogla bit opterećena zbog trčanja većih dužina, jel počelo s onom dužinom od 24km? malo pripazi na kilometraže, ako se previše (i prebrzo) povećaju počnu ozljede. A možda nije ništa od toga nego kao što si rekla neistezanje nakon trčanja, obavezno se fino istegni, nemoj ga preskakat.

MB uživaj na Braču, ajmeee Brač u koje mjesto gibate? ja obožavam Postire i Sutivan, a Bol mi je lijep van sezone. Ma volim cijeli Brač.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.08.2017. at 10:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •