-
Kjb e vidjela sam i ja taj clanak taman nakon tvog posta.
Cuj ja bi ti savjetovala da to ne radis u sub. Hebi ga moras se prije ili kasnije suocit sa gospodinom M.zato ga se ljudi i boje i osjecaju strahopostovanje. Ovo bi ti sad bilo samo izbjegavanje neminovnoga jer slijede sve vece i vece duzine. Glava za njih treba bit spremna.
Tijelo ti to moze sigurno samo je pitanje koliko ce mu glava dati.Nase granice su onolike koliko to mozemo zamisliti.
Ja mislim da tih 25km mozes bez velikih kriza samo mantraj i dozvoli si da se vec vidis kako si ih istrcala.
Pusti pejs i cuda, budi kornjaca al kornjaca koja stize do cilja.
Ponesi gelove vodu i nesto za prigrist bome ja cu gricnut ovaj put.
Razmisli, odmori, naspavaj se.
E da mozes i trcat tu duzinu iz 2x u jednom danu ako ti ta opcija dolazi u obzir bolje ti je to nego zamjena s treningom u moru.
Zasigurno ces se osjecati bolje.
Meni ako zagusti vizualiziram ulazak u cilj nakon 42km, znas da kazu da se taj osjecaj ulaska u cilj maratona pamti cijeli zivot a posebno 1.maratona.
Razmisli pa napravi kako ti mislis da je najbolje.u zg ce svima bit puno lakse jer cemo bit u grupi i jedni podizu druge kad pokleknu, trci se po ravnome a valjda ce i malo zahladit.
Draga ti to mozes samo natjeraj glavu da tijelo odradi svoje. Osjecaj poslije je neopisiv.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma