Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2069

Tema: Vjezbanje i trcanje ljeto 2017

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    cure koje samo vježbate, u koje doba dana ubacite vježbanje? ja se nikak organizirat s ono malo vježbi koje pokušavam obaviti.
    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    obicno oko 18-19 max 20 sati, u nekoj rupi kad su klinci zbrinuti u bilo kojem obliku. programi koje ja radim je obicno dug max 35-40 min.
    Ja ovako nekako, slično Spajki. Obično bude čim s posla uđem u kuću, u 17 i 15 se parkiram ispred kuće, u 17 i 40-45 već imam patike na nogama. Rijetko kasnije jer nemam snage.

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se trudim u 5i50. I većinu vremena (od kad sam se vratila sa GO, da budem preciznija) uspijevam.
    Al ovaj tjedan sam sva naopaka pa nevečer u 21.
    Al jutro mi je definitivno najbolje. Imala sam silnih muka sa navikavanjem međutim popodne mi je prekratko za sve što moram obaviti, ili bar u miru s MM kavu popiti..
    I pere me nervoza ako dan ide kraju, a ja nisam odvježbala. Zato ujutro i mirna Bosna
    Radi ovog boldanog, voljela bih ovako rano ugurati vježbanje, ali za to nemam vremena.

Ivana s, čim je koljeno, ne valja se zezat.

Flopi, fino si rezimirala .
    Što se tiče programa, da, bilo bi ti previše da ga pratiš pored trčanja i girje. U ovom linkanom vidim plyometriju i sklekove, i naravno, kao što sam najavila, to ću modificirati . Mada mi je ostalo od Tonya, radi prave sklekove pa koliko duboko odeš. Meni je mjerilo, u martu 2016. od skleka sam samo držala plank, dok sada idem do visine lakta. Možda bi mogla i dublje ali se ne usudim.
    Ove sve programe posmatram kao stepenicu više koja me vodi do punog skleka, do beskonačnog v-sit upa i sl.

Ginger, ja vjerujem curama koje kažu da mišići pamte, pa se valjda brže i lakše vratiti u početnu formu. A ti nisi početnik
    Posljednje uređivanje od j-la : 07.09.2017. at 12:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •