Ja ovako nekako, slično Spajki. Obično bude čim s posla uđem u kuću, u 17 i 15 se parkiram ispred kuće, u 17 i 40-45 već imam patike na nogama. Rijetko kasnije jer nemam snage.
Radi ovog boldanog, voljela bih ovako rano ugurati vježbanje, ali za to nemam vremena.
Ivana s, čim je koljeno, ne valja se zezat.
Flopi, fino si rezimirala.
Što se tiče programa, da, bilo bi ti previše da ga pratiš pored trčanja i girje. U ovom linkanom vidim plyometriju i sklekove, i naravno, kao što sam najavila, to ću modificirati. Mada mi je ostalo od Tonya, radi prave sklekove pa koliko duboko odeš. Meni je mjerilo, u martu 2016. od skleka sam samo držala plank, dok sada idem do visine lakta. Možda bi mogla i dublje ali se ne usudim.
Ove sve programe posmatram kao stepenicu više koja me vodi do punog skleka, do beskonačnog v-sit upa i sl.
Ginger, ja vjerujem curama koje kažu da mišići pamte, pa se valjda brže i lakše vratiti u početnu formu. A ti nisi početnik![]()

. Mada mi je ostalo od Tonya, radi prave sklekove pa koliko duboko odeš. Meni je mjerilo, u martu 2016. od skleka sam samo držala plank, dok sada idem do visine lakta. Možda bi mogla i dublje ali se ne usudim.