Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: Autosjedalica do18kg KOJA?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj biska prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene na temi. Imamo blizance, još malo 11 mjeseci, i brdo nedoumica uz nove as.
    Imamo mali auto i kad prijeđemo iz jaja u neku as ja neću više stati s njima iza.

Prvo smo mislili uzeti as u kojima mogu biti unatrag bar do 15 mj ako ne i sve 4 godine ali jako me muči što ću teško doprijeti do njih s prednjeg sjedala.

Druga nedoumica - djecu i mene često deda vozika u svom autu po doktorima, vježbicama i inim obavezama, a njegov je auto stariji i većina novijih as s isofixom nejde u taj auto.

Kakva su vaša iskustva s nedoumicom 1? Je li koja bila u sličnoj situaciji i kako ju je riješila? Moji malci ok reagiraju na as, curka povremeno treba pomoć pri uspavljivanju ili razonodu kad se ona prva probudi a brat još spava.

Glede druge nedoumice - čini mi se suludo kupovati 4 as! Uzela bi 2 dobre, al onda moram kupiti neke tipa MC Tobi ili Romer King 2, a one su mi u odnosu na ove novije kao neki dinosauri. Ili ipak nisu?
    Za Tobi ili Romer king ti jos nemaju uvjete (15 mj, 10 kg i samostalan hod) . Ako ce ti moci tako dugo biti u jaju, onda ih mozes birati. Meni osobno King bi i dan-danas bio izbor (dva put sam je imala), ali vec sad joj je jaje knap i trazim neku u kontra smjeru.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Za Tobi ili Romer king ti jos nemaju uvjete (15 mj, 10 kg i samostalan hod) . Ako ce ti moci tako dugo biti u jaju, onda ih mozes birati. Meni osobno King bi i dan-danas bio izbor (dva put sam je imala), ali vec sad joj je jaje knap i trazim neku u kontra smjeru.
    Koliko vidim ni Tobi ni King ne mogu ići u kontra smjer, a trenutne smjernice su da je dijete što duže okrenuto od smjera vožnje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •